2 Mayıs 2024, Perşembe

EYSİM'den yıldızlı destek

3 Ekim 2019, Perşembe 14:26

     


EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Demir, Çine Madranspor'a destek amacıyla yıldız bir futbolcunun transfer maliyetini karşıladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de faaliyet gösteren ve maden sektörünün önde gelen kuruluşlarından birisi olan EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Demir kendisini ziyaret eden Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin ve Futbol Şube Sorumlusu Erdal Paldrak'ı makamında ağırladı. Başkan Demir, bu sezon yeşil sahalarda sarı yeşil formayı giyerek Çine halkı adına ter dökecek olan yıldız bir futbolcunun transfer maliyetlerini üstendi.

 

 

DEMİR'DEN DESTEK SÖZÜ

Çine Madranspor'un başarılı olmasının ilçenin reklamının yanı sıra sosyolojik anlamda bu şehirde yaşayan insanlara mutluluk vereceğini ve topluma olumlu fayda sağlayacağının altını çizen EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, "Hepimiz bu geminin yolcularıyız. Çine'de kazanan ve bu şehirde yaşayan insanlar olarak topluma karşı bazı sorumluluklarımız var en azından ben öyle düşünüyorum. Biz şirket olarak milli şuur çerçevesinde yerele sahip çıkan bir misyona sahibiz. İşçilerimizin hakkını gözeten bir anlayışımız var. Çine hepimizin yaşam alanı. Bu anlamda ilçemizi 1926 yılından bu yana temsil eden ve toplumun ortak değeri Çine Madranspor'a destek olmak boynumuzun borcu. Bu şehirde Çine Madranspor bir başarı elde ettiğinde yine bu şehirde yaşayan bizler mutlu olacağız. Amatör kulüplerin ne denli sıkıntılı bir dönemden geçtiğini biliyoruz, bizlerde maddi manevi bu kulübe her daim destek olacağımızı bilmenizi isteriz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler