26 Nisan 2024, Cuma

Çine Madranspor lidere çelme taktı

3 Nisan 2022, Pazar 17:37

     


Çine Madranspor evinde konuk ettiği lider Efeler 09 Sporu 2-0 mağlup etti. Lider son haftaya büyük yara alarak girdi.

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup 17. Hafta Çine Madranspor- lider Efeler 09 Spor karşılaşması, Yüksel Yolava Stadı’nda oynandı. Ev sahibi Çine Madranspor 2-0’lık skor ile önemli 3 puanın sahibi oldu.

 

Maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Sarı zeybekler 41. dakikada İhsan Güzel’in gölü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Çine Madranspor, 58 dakikada Kadir Canbaz ile ikinci golü buldu. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayan oyunun galibi Çine Madranspor oldu.

GALİBİYETİ BAŞKAN DİNÇER’E VE TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Ligde kalma mücadelesi veren ve aldığı 3 puan ile rahat bir nefes alan Çine Madranspor’un teknik patronu Sunay Güneş, son hafta Yatağansporu da yeneceklerini ifade etti. Teknik Direktör Güneş, “Bizim için çok ama çok önemli bir maçı kazandık. Kaybettiğimizde küme düşüyorduk ve biz bunu hiç istemiyorduk. Bu maçı çok iyi hazırlandık, futbolcularımız bunun bilincindeydi. Kaybettiğimizde neler yaşayacağımızı biliyorlardı. Biz bunu yaşamamak için çok çalıştık, çok iyi konsantre olduk ve rakibimizi çok iyi analiz ettik. Rakibimizin nasıl oynadığını biliyorduk. Bunun önlemlerini aldık ve söylediklerimi futbolcularım harfiyen yerine getirdi ve müthiş bir şekilde mücadele ettiler. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Biz asla pes etmeyeceğiz, son düdüğe kadar savaşmaya devam edeceğiz. Şimdi önümüzde bir 90 dakika kaldı. Yatağan’a gideceğiz, kazanmak için gideceğiz. Allah’ın izniyle o maçı da kazanacağız ve diğer sonuçları bekleyeceğiz. Hak ettiğimiz bu ligde olmaya devam edeceğiz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan ve tribünde destek olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz bu galibiyeti. Aynı zamanda eski sağlığına kavuşmak için Malatya’da olan değerli Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e armağan ediyoruz ve kendisinin tekrar aramıza dönmesini bekliyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında tüm dualarımız onunla ve bu galibiyeti de kendisine armağan ediyoruz. İnşallah hep beraber başaracağız ve bu ligde kalmaya devam edeceğiz. Çünkü bu takım, bu camia bunu hak ediyor” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler