DP'de milletvekili başvuru süreci devam ediyor

Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet

Demokrat Parti Aydın İl merkezinde, milletvekili aday adaylığı son başvuru tarihi 31 Mart Cuma günü saat 17:00'ye kadar uzatıldı. Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, bazı bölgelerden gelen yoğun talep ve belirledikleri başvuru sürecinin yetişmediğini bu nedenle tarihi uzattıklarını açıkladı.

Esas amaçlarının Türkiye genelinde 360 milletvekili çıkarmak olduğunu söyleyen Başkan Emanet, “360 milletvekilini bulmak için en uygun formül araştırılıyor. Millet ittifakının dediğim gibi öncelikli hedefi 360 milletvekili daha sonra 400 milletvekili. Anayasayı değiştirme yeterliliğine ulaşmak istiyoruz. 6 parti olarak en çok nasıl milletvekili çıkartırız onun formülü komisyonlar tarafından araştırılıyor. O şartlarda da seçime gireceğiz inşallah. Demokrat Partinin Aydın’daki varlığını hiç kimse yadsıyamaz, hiç kimse yok sayamaz. Biz bu toprakların her yerine Demokrat Parti olarak adımızı yazmışız. Yaptıklarımıza baktığımızda önümüzdeki dönemde de yapacaklarımızın teminatıdır. Hepimiz için, memleketimiz için hayırlısı olsun. Aydın’da 8 tane milletvekili var. Bizim için 8 önemli bir rakamdı, 8 tane olsun diye ısrarcı olduk. 31 martta tam kesin sonuçları alacağız” dedi.

Aydın Demokrat Parti milletvekili adayları ise şu şekilde: Halit Suyolcu, Hasan Akçay, Necati Can, Neriman Arat, Nilüfer Uysal, Serhat Emanet, Vedat Coşkun, Yeliz Demirel Yılmaz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.