20 Nisan 2024, Cumartesi

AK Parti Çine İlçe Teşkilatından hummalı çalışma

28 Aralık 2021, Salı 09:39

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, 2022 yılı ekonomi modelini anlatmak için sokak sokak, kapı kapı çalışma başlattı. “2022 yılı yatırım, istihdam, üretim, büyüme, ihracat yılı olacak” başlığı ile hazırlanan broşürler, vatandaşlara tek tek ulaştırılarak anlatılmaya başlatıldı.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından eşzamanlı başlatılan ‘Türkiye Ekonomi Modeli’, Çine İlçe Teşkilatı tarafından halka anlatılmaya çalışılıyor. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz başta olmak üzere tüm yönetim ve mahalle başkanları, İlçenin tüm sokaklarında çalışmalarını sürdürüyor.

“ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”

Çine’nin tüm kırsal ve merkez mahallelerinde çalışmalarının devam ettiğini dile getiren AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimiz tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Ekonomi Modelini’ anlatan broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız yeni ekonomi modeli hakkında fikir sahibi oluyor. Hükümetimizin tüm yaptığı icraatları sokak sokak ve ev ev anlatmaya devam edeceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizler AK Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti ile Türkiye kazanmaya devam edecek” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler