19 Nisan 2024, Cuma

"CHP kadınlarla iktidara yürüyor"

25 Eylül 2019, Çarşamba 17:29

     


CHP'nin Aydın'daki kadın kollarının ''Eşgüdüm Eylül Ayı Toplantısı'' Çine’de yapıldı. CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "CHP kadınlarla iktidara yürüyor" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

CHP’li kadınlar, ilçe binasında toplanarak toplantı öncesi Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i makamında ziyaret etti. CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in seçimlerde kadın kolları ile birlikte ev ev dolaşarak kadınları ziyaret ettiğini belirtirken, "Başkan Enver Bey'in seçim çalışması her başkana örnek bir çalışma oldu. Kadın kolları ile birlikte ev ev kadınlarımızı ziyaret etti. Bu davranışı gerçekten takdire şayen oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Belediye başkanlarının görevi sadece yol, su değildir. Başkanımız Çine'de vatandaşın ekonomisine de dokunuşlar yaptı ve bunun faydasını seçimlerde gördü. CHP kadınlarla iktidara yürüyor. Biz her daim seçime hazırız. Seçim olsun yada olmasın üyelerimiz ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

 

"KADINLAR SAYESİNDE İKTİDARA GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP'nin bir umut partisi olduğunu ifade ederken, "CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gülgün Ok seçim öncesi imdadımıza yetişti. Seçim çalışmalarında kadınlarımız çok aktif rol oynadı. Zor bir yerel seçim geçirdik. Devlette para yok. Fedakarca çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki süreç CHP'yi iktidarı müjdeliyor. Siz kadınlar sayesinde iktidara geleceğimize inanıyorum. Sosyal medya algısının toplumda yeri çok büyük. Sosyal medyayı daha çok kullanalım. Umudun partisi CHP, hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

"ÜLKEMİZİ DAHA YAŞANILIR BİR HALE GETİRECEĞİZ"

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ise ilçe kadın kolları başkanları ve üyelerini Çine'de ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını ifade ederken, "Biz kadınlar yaşamın her alanında büyük öneme sahip bireyleriz. CHP'de siyaset yapan her kadın ülkesinin daha ileriye gitmesi için çaba sarf ediyor. Bu uğurda çaba sarf eden kadınlar olarak partimizi inşallah iktidar yapacak ve ülkemizi daha yaşanılır bir hale getireceğiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler