25 Nisan 2024, Perşembe

“Seçime kadar idare edin”

24 Ağustos 2022, Çarşamba 10:03

     


İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Çine’de gerçekleştirdiği ziyarette işlerinin durumunu sorduğu esnaftan aldığı “idare ediyoruz” yanıtına karşılık, “Seçime kadar idare edin. Seçim sonrası çok daha güzel olacak” cevabını verdi.

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Çine’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Parti binasında İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri Semra Eroğlu ile Cengiz İnce ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Sezgin’e, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner de eşlik etti.

İlk olarak esnaf ziyareti ile başlayan programda Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, esnaflara işlerinin durumunu sordu. Çok sayıda gerçekleşen ziyarette sadece ayakkabı tamirciliği yapan Mehmet Uzun isimli esnaf, vatandaşın artık ayakkabı tamirine yoğun ilgi göstermeye başladığını ve işlerinin iyi olduğunu belirtti. Diğer esnafların verdiği ‘İşler çok düşük’, ‘günümüzü kurtarmaya çalışıyoruz’, ‘gelen zamlarla baş edemiyoruz’ ve ‘Çok iyi değil ama idare ediyoruz’ yanıtlarının tamamına Milletvekili Sezgin, “Ne olur seçime kadar idare edin ve ayakta kalmaya bakın. Seçimden sonra bambaşka bir Türkiye olacak. İşte o zaman her şey çok güzel ve iyi olacak” yanıtını verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler