29 Mart 2024, Cuma

MUSTAFA SAVAŞ MEMLEKETİ ÇİNE'Yİ ZİYARET ETTİ

23 Ekim 2020, Cuma 16:28

     


TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş memleketi Çine'yi ziyaret etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine'yi ziyaret etti. Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden'i makamında ziyaret eden Savaş ardından Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Hüseyin Zafer Alkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Savaş'a ziyaretlerinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun ve partilileri eşlik etti. 

 

ÇİNE'YE 2. NOTER TALEBİ
Pandemiden dolayı bazı esnaflara destek verilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, desteklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun ilçede hizmet veren Noter'in yoğunluk nedeniyle yetersiz kaldığını ikinci bir Noter'in açılması gerektiğini ifade etti. 

 

ARKADAŞININ HAYRINA KATILDI

TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bundan bir yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden arkadaşı Göster Okyay için gerçekleştirilen hayra katıldı. Savaş, Okyay'ın ailesine başsağlığı dilerken çok sevdiği arkadaşını kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler