29 Mart 2024, Cuma

“Aydın bunu hak etmiyor”

23 Eylül 2022, Cuma 10:11

     


Çine’de partilileri ile bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, “Biz TBMM’de Özlem Çerçioğlu ile beraber çalıştık. Ama üzüldüğüm husus, Aydın’a gelip gittikçe en ufak bir değişiklik görmüyorum. Büyük bir kasaba, tipik bir Anadolu şehri gibi. Aydın’da en ufak bir değişiklik görememek beni rahatsız etti. Aydın bunu hak etmiyor” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Aydın’a gelen milletvekilleri, ilçelerde ayrı ayrı programlar düzenledi. Çine’de AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe binasında partililerine hitap etti.

“BİZİM LİDERİMİZE BÜTÜN DÜNYA SAYGI DUYUYOR”

Çineli vatandaşları üretmesi için tavsiyelerde bulunan Milletvekili İsmail Bilen, Avrupa’da da yaşanan sorunlardan söz etti. Enerji sorunu yaşayan Avrupa ülkelerinin Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle bir de tahıl sorunu yaşadığını belirten İsmail Bilen, “Savaşan 2 ülkenin lideri Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bir araya getirilmeye çalışılıyor. Yine bu savaş nedeniyle Dünya’daki tahıl sorunu yine Cumhurbaşkanımızın gayretleri ile çözüme kavuşturuluyor. Böyle bir liderle yol arkadaşlığı yapmak var, bir de sabah söylediğini öğleyin tekzip eden, öğlen söylediğini akşam inkar eden, yatsıya varmadan hepsini topyekun yalanlayan bir liderle yol arkadaşı olmaktan Allah korusun. Bizim liderimize bütün Dünya saygı duyuyor. Bizlerin eksiklikleri var mı? Mutlaka var. Telefonunu açamadığımız, işini göremediğimiz insanlar olabiliyor ve bunlar hayatın içinde olağan şeyler. Yeri geliyor sizin söylediğinizi çocuğunuz yapmıyor, hanımın söylediğini bizler yerine getiremiyoruz bazen. Bu nedenle kızgınlıkla hareket etmek yanlış olur” diye konuştu.

“AYDIN’DA EN UFAK BİR DEĞİŞİKLİK GÖREMEMEK BENİ RAHATSIZ ETTİ”

Kendisinin Manisa Salihli İlçesi’nden olduğunu belirten Milletvekili Bilen, “Ben Salihli ilçesinden biri olarak keşke AK Parti olarak seçimi kazanabilseydik ve AK Parti eli ilçemize değseydi diyorum. Çine’nin kaderi de aynı şekilde olduğunu görüyorum. Çok cüzi oylarla seçim kaybedilmiş, Salihli’de de aynı şekil de az farkla seçim kaybettik. Biz TBMM’de Özlem Çerçioğlu ile beraber çalıştık. Ama üzüldüğüm husus, Aydın’a gelip gittikçe en ufak bir değişiklik görmüyorum. Büyük bir kasaba, tipik bir Anadolu şehri gibi. Bunu Aydın hak etmiyor. O nedenle daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu ilimizi idare edecek kişiler daha farklı bir vizyona sahip olması lazım, basiret olması lazım. Burası hem turizm, hem tarım, hem de sanayi kenti olabilir. İstihdamı da üretimi de artabilir. Bunları yapabilecek vizyonda idarecilerimizin olması lazım. Allah şahidimdir ki bunu bizim partili değil diye söylemiyorum. 2002’den beri şuradan gelip geçtiğimden beri ve zaman zaman da gelip gittiğim de oldu ama Aydın’da en ufak bir değişiklik görememek beni rahatsız etti. Aydın böyle olmamalıydı ve Denizli’yi görüyorsunuz değil mi? Farklı değil mi? Aydın’da mı potansiyel daha fazla, Denizli’de mi? Tabi ki Aydın’da. Bunun için bizlere daha çok görev düşüyor ve hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Çine Ziraat Odası, Çine Esnaf Odası ve esnafları da ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Ahmetoğlu Turşu Fabrikasının ortakları Ozan ve Özgüç Sürer kardeşleri ziyaret etti. Genç girişimcilerden üretim kapasiteleri, istihdam ettikleri kişi sayısı ve ihracat yaptıkları ülkeler hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Bilen, Yaklaşık 160 kişiyi istihdam ettiklerini ve Avrupa’nın çok sayıda ülkesini ihracat yaptığını belirten Sürer Kardeşlere tebrik ederek başarılar diledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler