24 Nisan 2024, Çarşamba

ÇAKIR: ÇİNE HALKI 45 PROJEYİ BEKLEMEKTEDİR

23 Eylül 2020, Çarşamba 09:32

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, "Çine halkı, Çine Belediyesi'nden yamalı yol değil, seçim öncesi vaat edilen 45 projeyi beklemektedir" dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Çine'de 2. tur doğalgaz çalışmalarının başladığını ve hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, "İnşallah Çine'mizde doğalgaza kavuşmayan hiçbir hane kalmayacak. Bu projenin baş mimarı sayın TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a tüm Çine halkı adına tekrardan teşekkür ediyorum. Ancak son günlerde Sayın Belediye Başkanımız da bu konuya bayağı bir meyletti. Kendisinin heyecanını anlıyorum ancak sırf siyasi kaygılarla prim yapmaya çalışmasını üzüntüyle takip ediyorum" dedi.

"İSRAF DEĞİL MİDİR?"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, "Geçen gün sayın Dinçer projenin bitim tarihini basın aracılığıyla duyurdu. Gerçi bu hareketler bize yabancı değil; doğalgazı Çine'ye getiremezsiniz diye bağırırken doğalgaz boruları Çine'ye ilk geldiğinde fotoğraf çektiren yine kendileriydi. Şu anki merakım şudur acaba sayın Dinçer önümüzdeki günlerde hükümet konağının açılış tarihini toplulaştırmanın, sulama sisteminin, TOKİ projesinin ve yeni devlet hastanemizin de bitiş tarihlerini duyuracak mıdır. Emin olun bunu da yaparsa şaşırmayacağım. Sayın Dinçer aynı açıklamasında yolların yamalı kalacağından bahsetmiş. Eğer sayın başkan yolların çökme yapmasından dolayı oturmasını bekliyor ise doğalgaz döşemesi yapılacak yolları seçim önü panik ile niye döşemiştir, buraya aktarılan kaynak israf değil midir ve bu yollar göçmeyecek şekilde nasıl dizayn edilmiştir, eğer yenilen yollar göçmemiş ise şimdi yapılması gereken yolların göçeceğini kim söylemiştir" diye konuştu.

"ÇİNE HALKI 45 PROJEYİ BEKLEMEKTEDİR"

Çakır, "Çine halkı Çine Belediyesi'nden yamalı yol değil seçim öncesi vaat edilen 45 projeyi beklemektedir. Sayın Dinçer hükümetimizin yapmış olduğu projelerin tarihlerini vereceğinize vaat ettiğiniz kestane işleme tesisi, solucan gübresi fabrikası, fıstık fabrikası, mısır unu fabrikasını ne zaman açacağınızı, Çine’de tarım fuarını ne zaman kuracağınızı, Topçam Madran marketlerini ne zaman açacağınızı duyurun. Sayın başkandan ricam inşallah bundan sonra vaat edilen 45 projenin bitim tarihlerini duyurmasıdır" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler