9 Mayıs 2024, Perşembe

AK PARTİ ÇİNE 7. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23 Ağustos 2020, Pazar 18:17

     


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır'ın güven tazelediği kongrede yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi, Kuvayi Milliye Parkı'nda gerçekleştirildi. Kongreye TBMM KİT Komisyon Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Can, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Kongre’de faaliyet, mali rapor okunup oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde mevcut başkan Cemal Çakır güven tazeledi.

 

SAVAŞ: AYDIN'I DOLAŞIN BAKALIM

TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş konuşmasında muhalefet parti temsilcilerini eleştirdi. Biz AK Partili milletvekilleri olarak sahalardayız" diyen Savaş, "10 gündür sahadayız, çarşı pazar dolaşıyoruz. Muhtarlarımız ile toplantılar yapıyoruz. Aydın'a 25 buçuk milyarlık yatırım yapmışız, yapmaya da devam edeceğiz. İkizdere Barajı, Karacasu Barajı, devlet hastaneleri, yollar, 150 yıllık hayal Adnan Menderes Barajını yaptık. Kapalı sulama sistemini gerçekleştiriyoruz. Tabi bunlar görünmüyor. Bir borunun maliyeti 50 bin lira. Yapmaya devam edeceğiz. Buyrun, başkanınızı da alın yanınıza şöyle bir Aydın'ı dolaşın bakalım. Bayramda bu memleket susuzluktan kıvrandı. Biz milletin yanındayız, çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN ÇAKIR: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır ise şunları söyledi: Gönül seferberliği başlattık. 4 ayda 200 yeni üye kayıdı yaptık. Tarihi Ahmet Gazi Camimizin restorasyonu tamamlandı. TOKİ evlerinin ihalesi gerçekleşti. Doğalgaz çalışmalarının ikinci etabı başladı. 12 mahallemize YİKOP tarafından parke taşı döşeme çalışması kesinleştirildi. Yüz yataklı hastane proje aşamasında. Önümüzdeki ay yeni hükumet konağı hizmete başlayacak. Ayrıca OSB'de hem üretim hem istihdam sağlayacak yatırımlar devam ediyor. Partimizin kuruluşundan bu yana Çine'de yükselen bir istatistik söz konusudur. Önceki dönem görev alan başkanlarımız ve ekipleri, bu davaya gönül veren ak gönüllülerin emeği ve katkısı tartışılmazdır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ilçede birinci olmuş, 31 Mart seçimlerinde çok az bir farkla sonuçlanmıştır. Devraldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız."

 

AK PARTİ ÇİNE YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Cemal Çakır başkanlığında oluşturulan yeni yönetim şu şekilde: Asil Üyeler; Akın Şahin, Aykut Aydın, Bilal Cesur, Ergüven Özcan, Fatma Çiftçi, Kenan Şahin, Mehmet Atkan, Mehmet Kazım Coşar, Mevlüt Yılmaz, Muzaffer Taşcan, Nail Uzun, Necla Duran, Orhan Gündoğdu, Yasin Yüzügüldü. Yedek Üyeler; Mustafa Namlı, Mehmet Gülmez, Özkan Kılıç, Ercan Yaldız, Adnan Önel, Ertan Uzun, Kemal Kocabıyık, Hüseyin Kurkut. İl Kongre Asil Delegeler: Cemal Çakır, Kayhan Güney, Erkan Özkaya, Fevzi Eryalçın, Mehmet Tosun, Sezer Çetin, Emir Ayşe Cingöz, Dudu Nurten Payza, Ferya Yıldız, Erkan Gökaslan, Ali Tarhan, Mehmet Sezer, Celalettin Kocamaz, Celal Özden, Mutlu Menderes Eşiyok, Burhan Kandemir, Şakir Deniz, Evren Aytepe, Efraim Çayır, Ercan Türkoğlu, Muhammet Doğan, Celal Üpbül, Erden Kaya, Serkan Sevinç, Hakan Tosun, Özcan Açıkgöz, Hasan Yıldız, Ayşe Tozar, Egemen Yılmaz, Nurhan Gözkaya, Ahmet Demirtaş, Veysel Tetik, Bircan Kömürcüoğlu, Ahmet Alp, Tahir Kozan, Mehmet Karcı. İl Kongre Yedek Delegeler: Önder İçen, Ahmet Yaldız, Ergün Kulaç, Hilmi Uslu, Zeki Akbay, İrfan Demir, İsmail Türkoğlu, Ali Rıza Uzun, Kadir Aykın, Muhammet Kuş, Cihat Açıkgöz, Murat Canal, Bekir Abalı, Sabahattin Kocabıyık, Cevdet Aslan, Mehmet Taşcan, Mustafa Güngör, İbrahim Acar. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler