28 Mart 2024, Perşembe

İl Başkanı Emanet: Türkiye’nin geleceği bize emanet

21 Ekim 2021, Perşembe 08:39

     


Çine’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, “Türkiye’nin yıkılmaz kalesi ve vazgeçilmezi Demokrat Partidir. Türkiye siyasetinde gelinen nokta aşikar ve dün olduğu gibi bugünde Türkiye’nin geleceği bize emanet. Biz bu emaneti en iyi şekilde koruyacağız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığına ve daha sonra İl Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Alp Akbay’a ziyaret eden İl Başkanı Serhat Emanet, il genelinde nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti.

“GENEL BAŞKANIMIZ AYDIN’DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNACAK”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın önümüzdeki günlerde Aydın ziyareti gerçekleştireceğini ve bu nedenle hazırlıklarını devam ettiklerini belirten İl Başkanı Emanet, “Henüz tam tarih belli olmamakla birlikte Genel Başkanımız Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Bizlerde Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın bu ziyareti öncesi programlar belirliyoruz. İlçelerimizde hem nezaket ziyareti hem de Genel Başkanımızın yapacağı program için hazırlıklar gerçekleştiriyoruz. Bugün de Çine’de İlçe Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu üyemiz ile bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE SİYASETİNDE GELİNEN NOKTA AŞİKAR”

Türkiye gündemini de değerlendiren Emanet, “Türkiye’de yaşanan siyasi sorunlar, ekonomik problemlerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Ülke içi ve ülke dışında yaşadığımız itibar kaybı, halkımızda gelecek kaygısına neden olmaya başladı. Bu noktada partimize büyük görevler düşmektedir. Türkiye’nin yıkılmaz kalesi ve vazgeçilmezi Demokrat Partidir. Türkiye siyasetinde gelinen nokta aşikar ve dün olduğu gibi bugünde Türkiye’nin geleceği bize emanet. Biz bu emaneti en iyi şekilde koruyacağız” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYACAĞIZ”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 36 yaşında bu görevi devraldığını belirten İl Yönetim Kurulu Üyesi Akbay da, “Genel Başkanımızı Aydın’da ağırlayacak olmaktan büyük bir memnuniyet duyacağız. Bugün işyerimde ziyaret eden İl Başkanım ile hem Genel Başkanımızın ziyareti hem de ülke siyasetini istişare ettik. Bu nazik ziyareti için kendisine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler