26 Nisan 2024, Cuma

"AYDIN BU DÖNEM CUMHUR İTTİFAKI İLE BULUŞMALIYDI"

19 Haziran 2020, Cuma 14:11

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Alıcık, "Aydın bu dönem Cumhur İttifakı ile tanışmalıydı" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan ve partilileri ile birlikte AK Parti Çine İlçe Teşkilatı'na ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri ile Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ile birlikte Alıcık ve beraberindekileri karşıladı.

AYDIN'IN KAZANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Aydın demokrasinin beşiği. Aydın için güzel projelerimiz var. Aydın bu dönem Cumhur İttifakı ile tanışmalıydı. Tabi halkımızın tercihine saygılıyız. Aydın için çalışmaya gayret etmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Kaybettik ama biz tekrar sahnedeyiz. Biz nerede hata yaptığımıza bakacak. Aydın'ın kazanması için çalışacağız" şeklinde konuştu.

ÇAKIR: GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ

AK Parti Çine Başkanı Cemal Çakır ise, tek temennilerinin birlikte hareket etmek olduğunu ifade ederek, "Aydın'ımız ve Çine'miz için hep birlikte hareket etmek ve güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bu anlamda bize vermiş olduğunuz önem için ayrıca teşekkür ederiz. Çine'deki bir çok yatırım devam ediyor. Tüm çaba ve gayretlerimiz daha güzel bir Çine için" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler