29 Mart 2024, Cuma

Akşener yarın Aydın’da

16 Mart 2022, Çarşamba 11:54

     


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın Aydın’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. Ziyaretini Nazilli’den başlayacak olan Akşener, İncirliova ve Efeler’de devam edecek.

12 Mart Aydın programı hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın (17 Mart Perşembe) Aydın’da olacak. İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, Genel Başkan Akşener’in ziyareti için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, tüm Aydın halkını programa davet etti.

Ziyaretini, Nazilli Uzun Çarşı girişinde saat: 9.30’da yapılacak olan pazar duasını eşlik ederek başlayacak olan Meral Akşener, pazarcı esnafı ile buluşacak ve daha sonra da Nazilli Belediyesi’ne ziyaret edecek. Saat 11.45’te İncirliova Sevgi Yolu esnafını ziyaret edecek olan Akşener, İncirliova Belediyesi’nde Millet İttifakı ortağının paydaşları ile bir araya gelip bir basın açıklaması yapacak. Efeler’de Yağcılariçi esnafı ile saat 14:00’de buluşacağı belirtilen Akşener’in, daha sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne de ziyaret edeceği öğrenildi. Aydın programını, Efeler Yahura Otel’de iş insanları ile gerçekleştirecek olduğu toplantı ile tamamlayacak olan Genel Başkan Meral Akşener’in akşam saatlerinde Aydın’dan ayrılacağı ifade edildi.

“GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’İ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır başkanlığında, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Aydın Sezgin ve il ve ilçe teşkilat başkanları ile birlikte yapılan son istişare toplantısı ile hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Uzun bir aradan sonra Genel Başkanımız Aydınlılar ile buluşacak. Bizler tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve Genel Başkanımız Meral Akşener’i en iyi şekilde ağırlayacağız. Tüm Aydın halkımızı da programlarımıza katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler