8 Mayıs 2024, Çarşamba

İYİ Parti, Çine'de iki ismi ihraç ediyor

14 Aralık 2023, Perşembe 08:47
Son güncelleme: 14 Aralık 2023, Perşembe 08:50

     


İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı’nın, Çine Belediye Meclis Üyesi iki ismi, parti disiplinine aykırı hareketlerinden dolayı, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edeceği öğrenildi.

Vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in yerine belirlenecek olan yeni başkanlık seçimi öncesi, ilçedeki siyasetin de harareti yükseldi. Cuma günü Çine Belediye Meclisi’nde, yeni başkan seçimi yapılacak.

İYİ Parti Çine Belediye Meclis üyeleri Cengiz İnce ile Semra Eroğlu’nun partiden bağımsız aldıkları karar ile CHP’li Belediye Başkan adayına destek verdikleri gerekçesiyle ihraç istemiyle işlem başlatılacağı belirtildi.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Belediye Meclis üyelerimiz Cengiz İnce ve Semra Eroğlu, Yönetim Kurulu kararına uymadıkları gerekçesiyle partiden ihraç istemiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edildi. İl başkanlığımız da genel merkeze bu kararı iletecek” dedi.

Öte yandan, partiden ihraç kararı alınan Semra Eroğlu’nun Belediye Başkan Yardımcılığına getirileceği ve mevcut Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un da görevine son verileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. (FATMA AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler