29 Mart 2024, Cuma

Milletvekili Savaş, Muhtar Van'a taziye ziyaretinde bulundu

13 Eylül 2022, Salı 08:35

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van ve ailesini başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, memleketi Çine’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çine Galericiler Sitesi önünde AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile yönetimi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Mustafa Savaş, daha sonra ziyaretlere geçti.

Çine’de uzun yıllar esnaflık yapan ve 4 Eylül Pazartesi günü toprağa verilen Mehmet Van’ın eşi Cevriye Van ve çocuklarına ilk olarak ziyaret eden Milletvekili Mustafa Savaş, taziye dileklerinde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, 92 yaşında vefat eden babalarının son dönemde çoklu organ yetmezliği bulunduğunu ve uzun süre de hastanede tedavi altıyken yaşamını yitirdiğini ifade etti. Ziyarette, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarla Mehmet Van yad edildi.

Taziye ziyaretinin ardından Milletvekili Savaş ve partililer, Çine Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler