AK Parti Çine İlçe Gençlik Kollarının yönetimi belli oldu

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları’nın Yönetim Kurulu belli oldu. AK Parti Genel Merkezinden onaylanan yeni yönetimle ilgili konuşan AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Kaan Namlı, “Büyük ve güçlü Türkiye için biz gençlere önemli görevler düşüyor bizde elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları’nın Yönetim Kurulu belli olurken AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, yeni yönetimin herkese hayırlı olmasını diledi. Yönetimde görev alacak arkadaşlara başarılar dileyen Namlı, “Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla çok çalışacağız. Büyük ve güçlü Türkiye için bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlçemizi ve partimizi daha da ileri taşıyacağız” dedi.

Yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı: Kaan Namlı, Emin Can Adıgüzel, Faruk Seven, Mustafa Arkadaş, Taner Yılmaz, Ali Özcan, Zafer Kahraman, Kenan Yıldırım, Neşe Öztürk, Rabia Çetin, Hasan Korkut, Toygar Aytepe, Sercan Celep, Yasin Öztürk, Berke Özçınar, Tayfun Yorgun, Zekeriya Dere, Muhsin Taşkıran, Emre Aydın, Mehmet Karaltı, Erdinç Aydın, Aziz Oktay, Akın Fidancı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.