8 Mayıs 2024, Çarşamba

Dinçer: Biz kendimize söz verdik

12 Şubat 2024, Pazartesi 11:14

     


Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, kendisiyle birlikte AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Engin Tetik’in mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette, “Biz Engin kardeşimle birbirimize söz verdik. Birlikte Çine’mize hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti’den Çine Belediye Başkan Adayı olan Ali Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında birlikte aday adayı olan Engin Tetik’in mahallesi Soğukoluk’a ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ile partililerin de eşlik ettiği ziyarette, Cumhur İttifakı heyeti, Soğukoluk Mahalle Muhtarı Yüksel Tetik başta olmak üzere mahalle halkı tarafından karşılandı.

“AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞAN İLÇELER BİZDEN KATBEKAT ÖNDE GİTMEYE BAŞLADI”

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 31 Mart yerel seçimlerinin Çine'nin makus talihinin değişmesi için önemli bir seçim olacağını hatırlattı. Başkan Kandemir, “2019 yılında Celal Başkan ile girdiğimiz yarışta bu seçimi çok az bir farkla kaybettik. Bu da bize çok büyük kayıp olarak geri döndü. Çevremizdeki AK Belediyecilik ile tanışan ilçeler bizden katbekat önde gitmeye başladı. Ama bu süreçte Çine'nin evladı ve şu an Aydın büyükşehir belediye başkan adayımız Mustafa Savaş'ın destekleri ile Çine’miz AK Parti iktidarının yatırımlarından yararlandı. Bunlar, Hükümet Konağı, 135 yatak kapasitesine çıkartılabilecek tam donanımlı hastane, doğalgaz, Organize sanayi Bölgesi ve TOKİ Konutları. Dolayısıyla Büyükşehir’de Mustafa Savaş ile Çine’de de sayın Ali Dinçer adayımızla beraber AK Belediyeciliği Çine’mizi tanıştırıp, Çine’yi daha iyi bir noktaya götürmek istiyoruz” diye konuştu.

“ALİ DİNÇER İLE BENİM ARAMDA HİÇBİR FARK YOK”

Çine’yi AK Belediyecilik ile tanıştırmak için bir sevdaları ve amaçları olduğunu belirten Engin Tetik, “Adayımız Ali Dinçer ile benim aramda hiçbir fark yok. 31 Mart günü oy pusulasında beni görmüş gibi tercihte bulunmanızı talep ediyorum” diyerek mahallelilerinden oy talep etti.

“İLÇEMİZİN NE HALE GETİRİLDİĞİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Biz aday adayı olduğumuz gün Engin kardeşimizle bir söz verdik. Ben kendisine, ‘Engin bu görev sana nasip olursa ben Kahramanköylüyüm, Kahramanköye beraber gideceğiz, bana nasip olursa da Soğukoluk mahallemize beraber gideceğiz’ dedim ve bunun sözünü birbirimize verdik. İnanın ikimizin birbirinden farkı yok, inanın etle tırnak gibi olacağımızın sözünü veriyorum. Biz büyük bir aileyiz ve bu büyük ailenin varlığına fark etmemiz lazım. Karşıdaki insanlar bizim büyüklüğümüzü görüp, bizden korkuyor ama biz büyüklüğümüzün farkında değiliz. Biz bunun farkına varırsak Aydın AK Belediyecilik ile tanışır. Bu CHP’nin 25 yıldır ilçemize hiçbir şey yapamadığını hepimiz görüyoruz. Siz bu Cumhuriyet Halk Partisi'nden memnun musunuz? Tabii ki değilsiniz. Çünkü hepimiz Çine’de yaşıyoruz ve ilçemizin ne hale getirildiğini hepimiz biliyoruz. Artık 31 Mart'ta sizlerin de desteği ile Çine Belediyesi'nin alalım. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni alalım ve genel iktidarın desteğini buralara getirelim. Belediyenin işi parke taşı döşemek değildir o zaten asli görevi. Seçim önü buraya parke taşını yığıp milletin gözünü boyamak, sizlere hakarettir. Sizler bu hakareti hak etmiyorsunuz. Sizler ve ilçemiz çok daha iyi hizmetlere hak ediyorsunuz. Hemen yanı başımızda bulunan Yatağın ve Kavaklıdere ilçelerinin AK Belediyecilik sayesinde ne hale geldiğini görenler vardır. Kavaklıdere'ye on birinci TOKİ yapıldı. Bizden sonra gelecek nesiller için hükümetin gücünün buraya gelmesi lazım. Biz 24 saat çalışmaya hazırız. Çünkü biz Devlet terbiyesinden gelen insanlarız Engin kardeşimle birlikte. Bizler devletin gücünün buraya nasıl gelebileceğini biliyoruz. Devletin imkanlarının da çok büyük olduğunu biliyoruz. O nedenle oylarınıza talibiz. 25 yıl bunlara sabrettiniz, bir kere de bizi deneyin” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler