16 Nisan 2024, Salı

Nedret Tuncer İYİ Parti Çine Kadın Kolları Başkanı oldu

11 Haziran 2022, Cumartesi 14:41

     


İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Nedret Tuncer atandı. Tuncer, bir kadın olarak Genel Başkanı kadın olan partinin neferi olarak görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti.

İYİ Parti Çine İlçe hizmet binasında gerçekleşen toplantıda, merhum iş insanı Kamil Tuncer’in eşi Nedret Tuncer’e İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevi tevdi edildi. Toplantıya, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran ve İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Çine Kurucu Kadın Politikaları Başkanı Semra Eroğlu ve partililer katıldı.

“BU GÖREVİ BANA LAYIK GÖREN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İYİ Parti İlçe Kurucuları arasında yer alan Nedret Tuncer’e, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Kadın Politikaları Başkanı Av. Buket Saran ve İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru tarafından yeni görevi tevdi edildi. İYİ Parti’de görev aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Nedret Tuncer, bir kadın olarak Genel Başkanı kadın olan partinin neferi olarak görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti. Tuncer, “Bu görevi bana layık gören herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Partim için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım” dedi.

“İYİ PARTİ ÇİNE’DE DAHA İYİ VE DAHA GÜÇLÜ OLACAK”

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Partimizin ilçe kurucularından Nedret Tuncer hanımefendiyi bugün itibariyle İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atamış bulunmaktayız. Nedret hanımın yeni görevi ile daha da güçleneceğimize inanıyorum ve bundan hiçbir şüphemiz yok. İYİ Parti Çine’de daha iyi ve daha güçlü olacak. Hep birlikte çalışarak büyük başarılara imza atacağız. Bu görev ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE OYUMUZU ARTIRIYORUZ”

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Kadın Politikaları Başkanı Buket Saran da, “Partimiz günden güne Türkiye’de oyunu yükseltiyor. Nedret Tuncer hanımın Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanması ile birlikte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi ve Tuncer’e başarılar diledi.

Ayrıca, Nedret Tuncer'e İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın tevdi edilmesinin ardından partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler