27 Nisan 2024, Cumartesi

"Çerçioğlu Çine'de bir arpa boyu yol kat etmemiş"

11 Şubat 2020, Salı 10:45

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, şehit cenazesine katılmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun afiş krizi ile ilçede bir yıldır yatırım yapılmadığının ortaya çıktığını ifade ederek, "Çerçioğlu Çine'de bir arpa boyu yol kat etmemiş" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin için Çine’de düzenlenen şehit cenazesi devlet törenine damga vuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçiolğu'nun afiş krizi ile ilçenin bir yıldır hizmet alamadığı gerçeğinin ortaya çıktığını söyledi.

 

"BÜYÜKŞEHİR'E AKTARILAN MADDİYAT YENİDEN HİZMETE ÇEVRİLEMİYOR"

Başkan Oluç, Çerçioğlu'nun 2019 Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiği seçim öncesi Çine ziyaretinde Çine'ye 65 milyon liralık yatırım yapıldığını açıkladığını hatırlatırken, 2020 yılında asılan yeni afişte 65 milyon rakamının değişmemesine dikkat çekti. Başkan Oluç, "Sayın Özlem Çerçioğlu seçim öncesi ilçeye 65 milyon yatırım yaptıklarını açıklamış o zamanda afişler ilçenin dört bir tarafına asılmıştı. Şehit cenaze töreni öncesi kaymakamlık ricası ile indirilerek ardından cenaze öncesi yeniden asılan Çerçioğlu'nun üzerinde kocaman fotoğrafının bulunduğu afiş üzerinde Çine'ye 65 milyon yatırım yaptıklarını yazmışlar. Demek ki aradan geçen bir yıl içerisinde ilçeye bir yatırım yapmadılar ki bizde zaten buna sahada şahit oluyoruz. Sene oldu 2020 aradan bir yıl geçti, ama söylemler hep aynı, reklamlar aynı" dedi.

 

"ÜZERİNE KURUŞ EKLENMEMİŞ"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na seçim öncesi yapmış olduğu açıklamaları hatırlatan Başkan Oluç, "Seçim öncesi sayın Çerçioğlu Çine'ye gelerek 65 milyon yatırım yaptıklarını ifade etmesinin hemen ardından seçildikleri takdirde Çine'ye bu yatırımın iki katı yatırım sözü vermişti. Aradan bir yıl geçti asılan afiş aynı. Üzerine kuruş eklenememiş. Aydın Büyükşehir yetkilileri afişi 15 Ocak'ta astıklarını beyan etti. Aydın Büyükşehir'in de itiraf ettiği bu durumu ilçemiz hak etmiyor. Ne yazık ki Büyükşehir payından ilçemiz yeterince faydalanamıyor. Çine Belediyesini yönetenler ne yapıyor, ilçeden Büyükşehir'e aktarılan maddiyat yeniden hizmete çevrilemiyor. Çine'nin esaslı sorunları acil çözüm bekliyor. Kent meydanı, otopark, trafik düzenlemesi. Şehit cenazesinde kendisini göremediğimiz sayın Çerçioğlu sadece reklam afişi ile aramızda değil arada sırada hizmetleri ile aramızda bulunsun. İlçemizin sorunlarına acilen çözüm üretilmesini, eğilim gösterilmesini önemle rica ediyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler