18 Nisan 2024, Perşembe

“Bunlar halkı kandırırken kendilerini korumayı iyi biliyor”

8 Ocak 2023, Pazar 16:29

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, inşa edilmekte olan cezaevi çevresinde arsa toplayan CHP’lilere yönelik, “Bir kez daha görüyoruz ki, bunlar sıkışınca Timuçin Karabulut gibi memur ettikleri düzgün insanlarla belediye çalışanlarını öne sürmeyi, halkı kandırırken kendilerini korumayı iyi biliyor. Artık biz de biliyoruz. Sobe!” dedi.

Çine'de yapımı devam eden cezaevi çevresinde CHP’liler tarafından arsaların toplandığı yönündeki haberlerde ismi geçen Timuçin Karabulut’un yaptığı savunmayı yorumlayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, üstü kapalı olarak CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştirdi.

“İSPAT EDERSEN GEREKLİ DİLEKÇELERE SENİNLE BERABER BEN DE İMZA ATACAĞIM”

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un samimiyetine güvendiğini söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, yapımı devam eden cezaevi çevresinden arsa alan CHP’liler ile ilgili çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı. Özetle; sözcüsü olduğu anlayışın jargonuna uygun ‘sabrının zorlanmamasını’ belirtti ve yeni bir konuyu gündeme getirdi. Kardeşinin de orada arsa aldığını açık yüreklilikle dile getirmekten çekinmeyen Karabulut, beni yanıltmadı. Çünkü ben arkadaşımın doğruluğu ve dürüstlüğüne hep inandım. Kendine yakışan bu yaklaşımından dolayı kutluyorum. Açıklamasında AK Parti ile ilgili de açıklamalara yer verdi. Organize Sanayi Bölgesinde rantçı davranan partililerimiz olduğunu söyledi. Dürüstlüğüne ve mertliğine inandığım ve hep güvendiğim Timuçin Karabulut’tan bir isteğim olacak. Lütfen OSB’de AK Partililer hakkında bildiğin ne kadar güveni ve görevi kötüye kullanma varsa açıkla. Partimiz adına görev alıp, kişisel rant elde edenler olduğu iddianı isim isim, konu konu ortaya koy. Eğer yasalarda ve kamu vicdanında yanlış değerlendirilecek bir durum ortaya çıkarsa biz de gereğini yapalım. Bu iddialarını ispat edersen gerekli dilekçelere seninle beraber ben de imza atacağım. İlgili makamlara çıkıp dosyaları birlikte sunacağız” diye konuştu.

“KARABULUT’UN YARISI KADAR DÜRÜST VE MERT OLMAYA DAVET EDECEĞİM”

Başkan Yardımcısı Karabulut’un arkasına gizlenenler olduğunun da bildiklerini söyleyen Başkan Kandemir, “Timuçin Karabulut arkadaşımın dürüstlüğünün ve mertliğinin arkasına gizlenip yıpranmamaya özen gösterenlere de onun yarısı kadar dürüst ve mert olmaya davet edeceğim. Belediye çalışanının yalanıyla bize çamur atma girişimi elinde patlayan organizatör ve reklamcının emekleri boşa gitmesin diye simidi 50 kuruş yapamayan yetkisiz yetkililer de yaptıklarını, yaptırdıklarını ve bildiklerini anlatsınlar. Bizler ne yapıyorsak Çine’miz ve halkımız için yapıyoruz. Kişi ya da dar zümre menfaatlerine hiç odaklanmadık. Ayrıca, aşı konusunda Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ı hedef alırken onun binlerce kişiye iş, aş sağlama amacında olduğunu görmelerini beklemiyoruz. İlçenin önündeki büyük engelleri aştığını fark etmeleri de umurumuzda değil. Aşısı henüz icat edilmeyen hastalıklı zihniyetlerinin ilçemize olan zararını sonlandırmak ve tazmin etmek için çalışıyoruz. Bir kez daha görüyoruz ki, bunlar sıkışınca Timuçin Karabulut gibi memur ettikleri düzgün insanlarla belediye çalışanlarını öne sürmeyi, halkı kandırırken kendilerini korumayı iyi biliyor. Artık biz de biliyoruz. Sobe!” dedi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler