8 Mayıs 2024, Çarşamba

“Çine’mizi İyi Belediyecilik ile taçlandıracağız”

7 Ekim 2023, Cumartesi 09:35

     


İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, partilerinin 81 ilde kendi adayları ile 2024 Yerel Seçimlerine gireceğini belirterek, “Çine’mizi İyi Belediyecilik ile taçlandıracağız” dedi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun (GİK) ülke genelinde kendi adayları ile seçime gitme kararı, yerel yöneticileri sevindirdi. CHP ile yürütülen ittifaktan dolayı yerel sorun yaşayan il ve ilçe teşkilatı, alına kararı olumlu buldu.

Partisinin genel merkezinde alınan kararı değerlendiren İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Ülkemizdeki sistemden sıkılmış ve sıkışmış seçmene alternatif olabilmek amacıyla iyiler ve cesurlar tarafından kurulmuş bir siyasi partidir. Ezan-ı Muhammedi’yle, İstiklal Marşımızla, Türk Bayrağımızla ve Atatürk ile problemi olmayan herkesi İYİ Partimize davet ediyoruz. Genel İdare Kurulumuz (GİK) tarafından 81 ilde bağımsız bir şekilde yerel seçimlere girme kararı alındı. Çine İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak kararı memnuniyetle karşıladık. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği üzere “Özü başımıza gireceğiz” ifadelerini kullandı.

“ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET”

Başkan Bozkurt son olarak şu ifadelere yer verdi;

“İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak üyelerimiz ile yaptığımız istişare ve görüşmeler neticesinde ve yönetim kurulumuz ile almış olduğumuz kararlar doğrultusunda yerel seçimlere bağımsız olarak katılma kararı aldık. Partimizin Çine’mizi İyi Belediyecilik ile taçlandıracak kadroları, aday adayları ve projeleri bulunmakta olup, ilerleyen günlerde bu konularda açıklamalar yapacağız. Rotamız net pusulamız millet.” (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler