19 Nisan 2024, Cuma

“Ankara yolunu aşındırmaya devam edeceğiz”

7 Temmuz 2022, Perşembe 16:09

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve teşkilat üyeleri, Ankara’ya çıkartma yaptı. Başkan Kandemir, “İlçemizin daha fazla yatırım alması için Ankara yolunu aşındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Yılmaz, Bünyamin Akbay ve Nizamettin Kurt, çeşitli Bakanlıklarda görüşmeler yaptı.

“DEVAM EDEN YATIRIMLAR VE İLÇE HALKININ TALEPLERİ HAKKINDA İSTİŞARE ETTİK”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Ankara ziyaretlerini başladıklarını belirten Başkan Burhan Kandemir, “İlçemizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında hazırladığımız program çerçevesinde, Ankara ziyareti gerçekleştirdik. İlk olarak Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette, devam eden yatırımlar ve ilçe halkının talepleri hakkında istişare ettik. Daha sonra da ilçemizin öncelikleri arasında yer alan Devlet Hastanesi yatırımı hakkında görüşmeler yapıldı ve 4 Ağustos tarihinde yeniden ihaleye çıkılması kararlaştırıldı” diye konuştu.

“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Devlet su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca'yı gerçekleştirilen ziyaretin de çok verimli geçtiğini belirten Başkan Kandemir, “İlçemiz tarımına katkı sağlayacak bir dizi proje hazırladık. Bu projelerimizi Genel Müdürümüz Akça’yı dosya halinde sunarak üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. İlçemize kazandırmak istediğimiz 6 gölet ile 6 dere ıslahının yapılmasını ve 2. Kısım Kapalı Devre Sulama Sisteminin biten bölümünün tarıma kazandırılmasını talep ettik. Genel Müdür Akça, gölet yapımı talebimizi 2023 yatırım planına alınacağını ifade etti. Ayrıca, Sulama Birliği’nin ilçemize kazandırılmasını istedik. Bu taleplerimizin ve yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz. İlçemizin daha fazla yatırım alması için Ankara yolunu aşındırmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım Orman Bakanlığı yetkilileri ile de önemli görüşmelerin gerçekleştiğini belirten Başkan Burhan Kandemir, bu konularla ilgili çok önemli yatırımların kazandırılacağını ve içeriği hakkında ise, ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağını kaydetti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler