8 Mayıs 2024, Çarşamba

Dinçer: Yaşanabilir bir Çine için kararlıyız

7 Şubat 2024, Çarşamba 10:57

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve partinin kurulduğundan bu yana görev alan tüm ilçe başkanları ile bir araya geldi. Dinçer, “Yaşanabilir bir Çine için kararlıyız ve bunun için birlik olduk” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir öncülüğünde parti hizmet binasında, AK Parti’nin kuruluşundan buyana görev alan tüm ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı verilirken, 31 Mart Yerel Seçimlerinin de yol haritası belirlendi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, eski Çine Belediye Başkanı Celalettin Kocamaz ve AK Parti Çine İlçe Kurucu Başkanı Kayhan Güney başta olmak üzere bugüne kadar İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Fevzi Eryalçın, Erkan Özkaya, Mehmet Tosun, Cemal Çakır ve Ergüven Özcan ile bir araya geldi. Kadın Kolları Başkan Ayşe Tozar ile Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı’nın katıldığı da toplantıda, seçim çalışması yol haritası çıkartıldı.

“İLÇEMİZİN KALKINMASI ADINA HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAK DURUMUNDAYIZ”

İlçenin öncelikli ihtiyaçlarından başlayarak Çine’ye vizyon katacak projelerin neler olması gerektiği de görüşülen toplantıda Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “İlçemizin kalkınması adına hep birlikte çalışmak durumundayız. Ziyaret ettiğimiz meslek odası başkanlarının da ilettikleri şikayetler, gerçekten utancımızı ikiye katladı. İlçede hala yürünemeyecek, araç geçemeyecek durumda sokakların bulunması çok vahim bir durum. İkinci Yüzyıl'da bu sorunları konuşmamız bile beni kahrediyor. Bu sorunları hep birlikte aşacağız ve 31 Mart seçimlerini aldıktan sonra hemen bu utanç kaynaklarını ortadan kaldıracağız. Yaşanabilir bir Çine için kararlıyız ve bunun için birlik olduk” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler