26 Nisan 2024, Cuma

Çine'de pankartlı siyasi atışma

6 Eylül 2021, Pazartesi 11:23

     


CHP Çine İlçe Örgütü tarafından parti binasına asılan pankarta karşılık AK Parti Çine İlçe Teşkilatı da pankart ile cevap verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgütü tarafından, Çine’ye yapılması planlanan cezaevi nedeniyle AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’I eleştiren bir pankart asıldı. Bu pankarta karşılık AK Parti İlçe Teşkilatı da pankart ile cevap vererek, CHP Çine İlçe Örgütüne teşekkür etti.

CHP İlçe Binasına asılan ve ‘Çine’nin göbeğinde cezaevi istemiyoruz’ başlıklı pankartta, "AKP Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’nin göbeğine çaktığınız Cezaevi kazığı ile anılacaksınız. Gelecekte Çine’nin gençleri sizlere teşekkür edecekler. Hiç merak etmeyin!" ifadelerine yer verdi.

Buna karşılık bir gün sonra AK Parti İlçe binasına asılan pankartta ise, "AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın Çine’miz için ürettiği hizmetleri ve ilçemizin, esnafımızın kalkınması için yürüttüğü çalışmaları itiraf eden CHP Çine İlçe Örgütüne teşekkür ederiz. CHP yönetimlerine ‘Heykel’ projelerinde başarılar dileriz" ifadeleriyle cevap verildi.

Çine’de bu pankartlı atışmanın nasıl sonuçlanacağı ise, merak konusu oldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler