29 Mart 2024, Cuma

MHP Teşkilatları Çine'de buluştu

6 Şubat 2022, Pazar 12:38

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Teşkilatı, Çine’de bir araya geldi. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Önce 2023 Cumhur Başkanlığı ve milletvekili seçimini, 2024 de yapılacak yerel seçimlerde de Çine Belediyesini kazanacağız" dedi.

 

Şehler Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, MHP Çine İlçe Başkanlığı ev sahipliği yaptı. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 17 ilçe başkanı, eski ilçe başkanları ve bazı mahalle muhtarları katıldı.

"ÖNCE GENEL SEÇİMİ DAHA SONRA DA YEREL SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ"

Yoğun katılım sağlanan toplantıda ev sahipliği yapan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Bu gün burada Çine İlçe Teşkilatı olarak, birlik beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledik. Sizleri de aramızda görmekten çok memnun olduk. Son yerel seçimlerde çalışmalarımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz. Sizler ve biz MHP Çine İlçe Teşkilatı olarak Cumhur İttifakına vermiş olduğumuz destek sayesinde az bir oyla Çine Belediye Başkanlığını kaybettik. Ancak 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde inşallah Çine Belediyesini sizlerin de desteği ile kazanacağız. Bundan önce yapılacak olan Genel Seçimlerde, Cumhur İttifakının, Cumhur Başkanlığı seçimini kazanması gerekmektedir. Bu seçim diğer seçimlerden daha farklıdır. Ülkemiz her alanda yerli ve millileşme politikalarına geçmiştir. Türk Devletleri arasında Türk Birliği Teşkilatı kurulmuştur. Kovit-19 pandemisi nedeni ile ülkemizde bir takım ekonomik sıkıntılarımızın olduğu da bir gerçektir. Hükümet, dünyada ve ülkemiz artan enflasyonla mücadele için gerekli çalışmaları yapmaktadır. İlçemizde tarım ve hayvancılık yoğun olarak yapılmaktadır. Artan yem maliyetleri, gübre ve akaryakıta ilişkin olarak sizlerin sıkıntıları hem tarım bakanlığına hem de ilgili vekillere tarafımızca iletilmektedir. İnşallah bu yıl içerisinde bu sorunlar çözülecek hepimiz rahatlayacağız. Önce 2023 Cumhur Başkanlığı ve milletvekili seçimini, 2024 de yapılacak yerel seçimlerde de Çine Belediyesini kazanacağız. Tüm katılım sağlayan misafirlerimize Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı adına teşekkür ederim” dedi.

“MİLLİ DURUŞ CUMHUR İTTİFAKIDIR"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise şunları söyledi: “Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür, aşacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu şartları devletimiz, milletimiz omuz omuza verip aşacağız. Her sözümüzde fikir, her düşüncemizde akıl vardır ve olmalıdır. Bizim için aklın üstü, altı değil, milli olanı mühimdir. Biz yürümeye de varız, terlemeye de hazırız. Milli akıl; Türk Milliyetçiliği, Milli güç Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Milli duruş, Cumhur İttifakıdır. Geleceğe umutla bakıyoruz, kentimizdeki gelişmeleri ufuk derinliğiyle kavrıyoruz. Siyasi mücadelemizi her şart altında ahlaklı yapıyoruz, yapacağız. Siyasi mücadelemizi dürüstçe, mertçe, adam gibi yapıyoruz, yapacağız" ifadelerini kullandı.

Önceki dönem ilce başkanlarının da yer aldığı toplantıda, fikir alışverişinde bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler