23 Nisan 2024, Salı

AK Parti Çine İlçe Yönetimi görev dağılımını yaptı

5 Ocak 2022, Çarşamba 09:30

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in yeni yönetimi görev dağılımını yaptı. Başkan Kandemir, “Bu görevler milletimize hizmet için birer vesiledir. Bu şuurla ve inançla yeni yönetim kurulumuz ve yürütme kurulumuz partimize, teşkilatlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve yeni yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İlçe binasında düzenlenen toplantıda, yenilenen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev dağılımı da gerçekleştirildi.

“AK PARTİ BİNLERCE YILLIK BİR ÇINARIN GÜNÜMÜZDEKİ GENÇ VE TAZE BİR DALIDIR”

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “AK Parti şanlı bir mazidir. AK Parti güçlü ve aydınlık bir partidir. AK Parti binlerce yıllık bir çınarın günümüzdeki genç ve taze bir dalıdır. AK Partili olmak demek hakkı ve hakkaniyeti egemen kılmak için gece gündüz demeden yağmur çamur demeden yaz kış demeden uzak yakın demeden çalışmak demektir. AK Partili olmak demek haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almaya kendine şiar edinme demektir. Kimsesizlerin kimsesi olmak demektir. Zulüm ve haksızlık karşısında tıpkı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi dimdik durmak demektir. Ak Partili olmak demek Türkiye Cumhuriyeti Devletini 21. yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz durmadan çalışmak demektir” açıklamasını yaptı.

“ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

“Teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla büyük hizmetlere imza attık, çok büyük işler başardık” diyen Başkan Kandemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Gerek Ülkemizde gerek Çine'mizde yapacak daha çok işimiz var. Katetmemiz gereken daha çok uzun mesafeler var ihmal edilmiş onca yılı telafi etmemiz için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. 2023 yılında yapılacak seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor. Öyle inanıyorum ki 2023 yılı gerek partimiz gerek ülkemiz gerekse ümitlerini Türkiye Cumhuriyetine ve partimize umut bağlamış olan bütün mazlum ve mağdurlar için parlak ve çok güzel bir yıl olacaktır. İnşallah sizlerin emeği ve gayretiyle ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız bu büyük ailenin bu büyük teşkilatın her birinin gayretleriyle yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara imza atacağız. Bu görevler milletimize hizmet için birer vesiledir. Bu şuurla ve inançla yeni yönetim kurulumuz ve yürütme kurulumuz partimize, teşkilatlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.

YENİ YÖNETİMİN GÖREV ALANLARI

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in yeni yönetiminde görev dağılımı ise şu şekilde belirlendi:

Siyasi ve Hukukî İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bircan Kömürcüoğlu, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erden Kaya, Seçim İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşegül Yanar, Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Sevinç, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Öznur Altıntaş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Şahin, Ekonomi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Yılmaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Cesur, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan ve İlçe Sekreteri Onur Uçar.

Yönetim Kurulu Üyeleri de; Akın Şahin, Ali Uyar, Bünyamin Akbay, Ercan Yaldız, Ertan Uzun, Esma Karcı Selvitopu, Hayriye Keleş, Kıvanç Ahmet Kabataş, Muammer Boyşah, Nizamettin Kurt, Servet Dağ, Yasin Yüzügüldü. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler