25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Bozkurt kongreye rakipsiz girdi

4 Aralık 2022, Pazar 15:55

     


İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, başka aday çıkmadığı için rakipsiz olarak girdiği kongrede güven tazeledi.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu, Çine Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, DP Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, İYİ Parti’nin diğer ilçe başkanları ile yönetimleri, bazı mahalle muhtarları ve İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı delegeleri katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner yaptı. Divanın oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatının geçmiş dönem gelir ve gider bütçesi ve faaliyet raporlarının okunup oylandı. Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede oylamaya geçildi.

YENİ YÖNETİM

Erkan Bozkurt Başkanlığı’ndaki İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Gülsan Küçük, Zekeriya Kurt, Aysel Gürsoy, Recep Yakalı, Hatice Gönezer, Asım Sevgen, Yeliz Yalvaç, Durmuş Sarıkavak, Aynur Alp, Ahmet Kılcı, Şakir Şahin, Ayşe Özkan, İsa Akın, Olcay Uysal, Hasan Öztürk, Ali Kayan, Cevat Uyguç, İzzettin Fidan, Yaşar Çoban, İbrahim Kahraman, Adnan Akın ve İbrahim Can Duman (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler