18 Nisan 2024, Perşembe

MHP ÇİNE KADIN KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

3 Aralık 2020, Perşembe 20:17

     


Milliyetçi Hareket Partisi Çine Kadın Kolları Başkanlığında görev değişikliği yaşandı. MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Nihal Bilgiç oldu. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çine Teşkilatı parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Nihal Bilgiç atandı. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine Eski Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Birgül Boz, Ömür Erdoğan ve Öznur Çetin'e çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 

OLUÇ: NİHAL BİLGİÇ VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM
MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "5 yıldır kadın kolları başkanlığı görevini layıkı ile yerine getiren Fatma Kandemir hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Onun partimize vermiş olduğu emeğin hakkı ödenmez. Gece gündüz demeden davası için koşturan Fatma hanımı yürekten kutluyorum. Bu dava uğruna saniyesini harcayan herkes bizim için çok değerli. Fatma hanımdan almış olduğu bayrağı layıkı ile ileriye taşıyacağına inancımız tam olan yeni kadın kolları başkanımız Nihal Bilgiç ve ekibine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

 

KANDEMİR: HELALİNDEN KUTLU DAVAMIZA HARCADIK
Görevini Nihal Bilgiç'e devreden MHP Çine Eski Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, "Nihal hanım ve ekibine başarılar diliyorum. Hiç bir zaman koltuk sevdasında olmadık. Bu dava uğruna saat farkı gözetmeksizin çalıştık. Ailemiz ile geçireceğimiz vakitlerimizi helalinden kutlu davamıza harcadık. Hep birlikte üzüldük hep birlikte sevindik. Her daim davam uğruna hizmet etmeye devam edeceğim. Teşkilat başkanımız Kazım Oluç ile dava arkadaşlarım ve ayrıca eski ilçe teşkilat başkanları Kamil Ak ve Mehmet Yavuz Bey'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

BİLGİÇ: PARTİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Bilgiç ise, "Fatma hanım ve ekibine bu güne kadar partimize vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ben ve ekibim bu kutlu davaya hizmet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Partimizi ilçemizde en güzel ve yaraşır şekilde temsil edeceğiz. Başta ilçe teşkilat başkanımız Kazım Oluç ve ekibi olmak üzere MHPli dava arkadaşlarıma bize güvendikleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler