Savaş, Çine'de seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Aydın’ın farklı noktalarında vatandaş ve esnaf buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Çine’de akşam saatlerinde bulvardaki esnafı ziyaret eden Savaş, dilek ve talepleri dinledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, saha çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Çine’ye ziyaret eden Savaş, akşam saatlerinde de de çalışmasını sürdürdü. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer tarafından karşılanan Savaş, ilçe teşkilatında toplanan mahalle başkanlarını ve sandık görevlilerini ziyaret etti. Sandık görevinin öneminden bahseden Savaş, sonrasında Adnan Menderes Bulvarı esnafını ziyaret etti.

İLÇE TEŞKİLATI'NDAN BAŞKAN TOZAR'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Vatandaşların istek ve talebini dinleyen Savaş, ziyaret esnasından girdikleri pastanede Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar’ın doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Gözyaşlarını tutamayan Tozar, herkese teşekkür etti. Savaş, programına ziyaretlerle devam etti. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.