8 Mayıs 2024, Çarşamba

Ali Dinçer: Bıçak kemiğe dayandı

2 Aralık 2023, Cumartesi 16:37

     


AK Parti’den Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Ali Dinçer, “Neden buradayız? Çünkü; Bıçak kemiğe dayandı” dedi.

Çine’nin bir zamanlar Aydın’ın üçüncü büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Dinçer, “Çinemiz kötü belediyecilik nedeniyle büyük gerileme yaşadı” diye konuştu.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatında düzenlenen Ali Dinçer’in aday adaylığı açıklama toplantısına, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleri, Çine Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Çine SKM Başkanı Celalettin Kocamaz, önceki dönem AK Parti Cine Belediye Başkan Adayı ve Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, mahalle muhtarları, Dinçer Ailesi ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

SİYASİ BÜYÜKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Selamlama konuşmasının ardından Dinçer, “Bugünlere gelmemde büyük payı olan aileme, öğretmenlerime, Çine’ye katkı koymak için işinden, gücünden ailesinden fedakarlık yapmış, ömrünü ilçenin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalara adamış siyasi büyüklerime sonsuz teşekkür edim. Ölmüşlere rahmet, sağ olanlara sağlık ve uzun ömür dilerim” şeklinde sözlerini sürdürdü.

“ARTIK VAKTİ GELDİ”

Kalabalığa “Neden buradayız?” Diye soran Ali Dinçer, “Çünkü; bıçak kemiğe dayandı. Bir zamanlar Aydın’ın üçüncü büyük ilçesi olan, Muğla’nın kendisine sınır ilçelerinin gıpta ile baktığı Çinemiz ne yazık ki; kötü belediyecilik nedeniyle büyük gerileme yaşadı” dedi. “Neden şimdi?” Sorusunu ekleyen Dinçer, “Çünkü; Çine’nin hak ettiği hizmete kavuşmasının artık vakti geldi” diye konuştu.

“KAYIP YILLAR TELAFİ EDİLECEK”

“Aday adayı olarak çıktığımız bu yolda, aday olmak ve seçilmek nasip olursa Çine’ye olan aşkımız, halkımıza olan sevgi ve saygımızla; canla başla çalışıp bunu başaracağız” diyen Ali Dinçer, “Kuracağımız nitelikli takımın çalışkanlığı ve yetenekleri ile AK Parti’nin belediyecilik vizyonunu birleştirdiğimizde; Çine’nin geri gidişi anında duracak, kısa sürede kayıp yıllar telafi edilecek, uzun vadede ilçemiz hak ettiği konuma gelecek” şeklinde konuştu.

AKIL VE VİCDAN SAHİBİ OLAN

HERKESİMDEN HERKESİ BİR ARAYA GETİRECEK

Ali Dinçer konumasını şöyle sürdürdü, “Adaylığımız sürecinde açıklayacağımız projeler ve oluşturacağımız takımın halkımızı heyecanlandıracağından ve ilçemiz yararına doğru seçim yapmak için; akıl ve vicdan sahibi olan her kesimden herkesi bir araya getireceğinden emin olun. AK Parti Çine Teşkilatımız ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP teşkilatı, bizim makinistliğimizde yola çıkacak hizmet treninin lokomotifi olacak. Bu trenin vagonları önce hizmet aşkıyla dolup taşan Çine sevdalıları olacak. Birlikte yola çıkacağımız takımımız Çine’de tarih yazacak, ilçemize büyük eserler kazandıracak.”

“ÇİNE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Çine’nin potansiyelini ve değerini çok iyi bildiklerini, bunu tüm dünyanın bilmesini birlikte ve beraber çalışarak sağlayacaklarını vurgulayan Dinçer, “Belediyeciliğin marka ismi, dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alacağız. Parti büyüklerimiz ve konusunun uzmanları rehberliğinde Çine Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Çıktığımız bu yolda burada olan, olamasa da kalbi burada atan herkesin emek ve çabasına çok ihtiyacımız var. Dua ve desteklerinizi eksik etmeyin” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir de, “Artık ilçemizde fitne-fesat dönemimi bitecek, hizmet dönemi başlayacak. Bunun için de bu seçimleri kazanmak için birlik ve beraberlik içinde olacağız” açıklamasında bulunarak, Başkan Aday Adayı Ali Dinçer’e ve bütün katılımcılara teşekkür etti.  (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler