28 Mart 2024, Perşembe

Siyasi yol arkadaşından Çerçioğlu’na soru yağmuru

2 Nisan 2021, Cuma 11:25

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında bilinmeyenler ve buz dağının arkasındakilere dikkat çekerek, siyasi yol arkadaşı Özlem Çerçioğlu’nu soru yağmuruna tuttu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında yazı kaleme alan Usta Gazeteci Atilla Dağıstanlı’nın yazdıklarının buz dağının görünen yüzü olduğunu belirten CHP eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sorulara yanıt veremediğini belirtti.

“2, 3, 4, 5, MAAŞ ALAN AİLELERDEN YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLANLAR VAR MI?

“Aydın Büyükşehir Belediye Şirketleri…!” Başlığı adı altında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP’li Başdemir, şu ifadelere yer verdi:

“Usta Gazeteci Atilla Dağıstanlı’nın Aydın Halkını aydınlatmak adına Aydın BŞB Şirketleri ile ilgili “ARPALIK” adı altında yazmış olduğu 5 serilik ilgi çekici yazı, bence Buz dağının görünen yüzüydü. Bir de Buz dağının görünmeyen yüzüne bakmak lazım.

ŞEFFAF Belediyecilik yapılacak diye oy verdiğini düşünen Aydın Halkının, BŞB Şirket Yönetim kurulu üyeleri, Genel Müdürleri ve Şirket Avukatlarının kimlerin olduğunu bilmelerinin doğal olduğunu düşünüyorum. Benim de, bu konuda Aydın Halkının da bilmesini istediğim bazı sorularım olacak? Şirket Yönetim Kurullarında kaç tane Aydınlı var? Aydın’da ikamet etmeyen kaç Yönetim Kurulu Üyesi var? Erkan Karaaslan’ın getirdiği adamların hemen hemen hepsi yönetim kurullarında görevlendirildi mi? Büyükşehir’de çalışan Daire Başkanlarının hepsi yönetim kurulu üyesi olarak çift maaş alıyorlar mı? Akraba bağlantılı olanlar (Kardeş)Yönetim kurulu üyesi mi? 2, 3, 4, 5, maaş alan ailelerden yönetim kurulu üyesi olanlar var mı?

Görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırmaktan hakkında iddianame hazırlanan yönetim kurulu üyesi var mı? Gizli aşk kasetçisi olduğu iddia edilen bürokrat var mı? Hakkında 72 yıl hapis istemiyle dava açıldığı iddia edilen Bürokrat var mı? Mobbing’den Çerçioğlu’na dava açan bürokrat var mı? Personelini ölüm ile tehdit ettiği iddia edilen bürokrat var mı? Hacker ile anlaşma yaptığı iddia edilen bürokrat var mı? Kapısı kilitlenip Koçarlı ilçesine sürülen ‘Polar, bere ve atkı takımı ile Şal’ alımı ihalesinde Kamu malına zarara uğratılması ve görevi kötüye kullanıldığı iddiasında bulunan bürokrat var mı? Aydınspor 1923’ün parası ile eşine koltuk takımı alan, halâ yönetim kurulu üyeliği yapıyor mu? Ne zaman CHP’li olduğu belli olmayan Çerezci yönetim kurulu üyeliği yapıyor mu? Aydın’da birçok kendini yetiştirmiş genç varken, oğlunun sınıf arkadaşı hem yönetim kurulu, hem de Genel Müdürlük görevine devam ediyor mu?

Her şeye rağmen Şirketlerle bu kadar yazı yazılmış olması, Aydın halkının Özlem Çerçioğlu’ndan bir açıklama yapmasını bekliyordur.” (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler