26 Nisan 2024, Cuma

Çine'yi Alo Süt'le tanıştırdı

14 Kasım 2014, Cuma 13:44

     


Çineli girişimci Kamil Aksoy, ilçede bir ilki imza attı. Hayvancılıkla uğraşan Aksoy, halka taze ve doğal süt hizmeti vermek için 'Alo Süt Hattı'nı hizmete geçirdi.

Çine'nin Kabataş Mahallesi'nde hayvancılık yapan Kamil Aksoy, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yaygınlaşan 'Alo Süt Hattı'nı Çinelilerle buluşturdu. Girişimci Kamil Aksoy, ülke genelinde yaygınlaşan bu sağlıklı hizmeti Çine halkına kazandırmanın kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini belirtti. Tamamen doğal ortamlarda beslenen ve vitamin içeriği yüksek yemler yiyen ineklerin sütünü günlük, taze ve doğal bir şekilde insanlara ulaştırdığını söyleyen Aksoy, "Alo Süt Hattı ile insanlarımıza inek sütünün hiç bir işlem görmeden en doğal şekliyle ulaşmasını sağlıyoruz" dedi.

 

"CENAZE BEKLER, SÜT BEKLEMEZ"

"Cenaze bekler süt beklemez" diyen Aksoy, "Bu hizmetin halkımıza sunulan en büyük hizmetlerden birisi olduğunu düşünüyorum. İnsan için sağlık her şeyden önce gelir. Özellikle gelişmekte olan çocuklarımızın sağlığı açısından doğal ve taze süt çok önemlidir. Tanıdığım bir çok kişi çocuğunun hazır süt içmesini istemiyor. Alo Süt Hattı ile insanlarımızın taze süt isteğini karşılıyoruz. Gün içi siparişler alınıp, sağımın devamında saat: 17.00 ile 19.00 arası sütü vatandaşlarımızın kapılarına kadar götürüyoruz. Litresi 2 TL'den 3 ve 5 litrelik kaplarda satış yapıyoruz. Hijyene, sağlığa dayalı bir iş yapıyoruz. Bir telefon veya mesajla tamamen doğal ortamlarda beslenen ineklerin sütünü, şehirdeki ailelerin kapısına kadar götürmemiz hem onları hem de bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

"Belki bizde başka şehirlerdeki girişimcilere örnek oluruz" diyen Kamil Aksoy, süt siparişi vermek isteyenlerin kendisine 0256 711 28 15 ve 0542 321 89 76 numaralı telefondan ulaşabileceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler