24 Nisan 2024, Çarşamba

ÇİNE'DEKİ FIRINLAR DENETLENDİ

13 Ağustos 2020, Perşembe 13:03

     


Çinede hizmet veren fırınlar, Belediye Zabıta Amirliği ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen çalışma ile denetlendi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine’de faaliyet gösteren fırınlar sabah saatlerinde gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları ve iş yeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan fırınlara gerekli yasal işlem yapılırken tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli yasal işlemlerin devam edeceği konularında bilgilendirmeler yapıldı.Denetime Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Çine Tarım Orman Müdürlüğü Gıda Mühendisi Hakan Yıkılmaz'da katıldı.

 

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta Amirliğince yapılan açıklamada, belediye olarak vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için denetim ve çalışmaların tüm hızıyla süreceği bildirilirken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Halkımızın sağlığı her şeyden önemli, bu denetimlerimiz sıklıkla devam edecek. Sağlık ve hijyen kurallarına uymayan ve halkı tehdit eden iş yerlerine gerekli cezai işlemleri uygulayacağız” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler