19 Nisan 2024, Cuma

Çine’ye 2 yıl aradan sonra kardiyoloji uzmanı atandı

10 Eylül 2022, Cumartesi 10:27

     


Sağlık Bakanlığı tarafından ülke geneli 13 bin 163 doktorun atandığı listede yer alan Kardiyoloji Uzmanı Hekim Yusuf Demir Ozan, Çine Devlet Hastanesi’ne görevlendirildi.

Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurası sonuçları belli oldu. Kura sonuçlarına göre, Aydın İl genelindeki sağlık kurumları için 111 Hekim ataması yapıldı. Buna göre, Çine Devlet Hastanesi’ne 1 Kardiyoloji Uzmanı ile 3 tabip, Karpuzlu Devlet Hastanesine de 3 tabip atandı.

Çine Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 2 yıl önce boş kalan Kardiyoloji alanına, yeni atama gerçekleştirildi. Yapılan DHY kurası sonucu Kardiyoloji Uzmanı Hekim Yusuf Demir Ozan, Çine’ye atandı. Aynı kura listesinde yer alan tabip hekimler Hande Nur Güngör, Kadir Sıdar ve Merve Nur Metin de Çine Devlet Hastanesi’ne atanan isimler oldu.

Karpuzlu Devlet Hastanesi’ne de Furkan Sevük, Muhammed Ali Acar ile Saliha Ayşenur Selvi isimli tabip hekimler görevlendirildi.

Öte yandan, Çine Devlet Hastanesi’nin önemli eksik kadrosu Göğüs Hastalıkları alanına, yaklaşık bir yıl önce ayrılan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Ercan Korucu’nun yeniden göreve başladığı öğrenildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler