29 Mart 2024, Cuma

Çine’de ‘Sonu sağlıksa eğer…!’ etkinlikleri düzenlendi

9 Nisan 2022, Cumartesi 13:25

     


Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası kapsamında çeşitli etkinliklere imza attı.

Sağlık Hizmetleri Alanı için eğitim gören 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çine’de yaptıkları farklı etkinliklerle sağlığın önemine dikkat çekti.

 

Yapılan etkinliklerde ilçedeki diğer kurumlarla işbirliği halinde olduklarını belirten 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Seyhan Beyhan, “Okulumuzda eğitim gören 208 öğrencimiz ile ilçe halkının da dikkatini çekmek amacıyla, Dünya Sağlık Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Etkinliklerimizin ilkini, ‘Sağlık için hareket, hareket için bisiklet’ turu ile başladık. Perşembe günü ilçe yoğunluğunu da düşünerek Hükümet Meydanında farkındalık oluşturmak amacıyla stant açtık. Organ ve kan bağışı ile ilgili Kızılay ve Çine Devlet Hastanesi işbirliğiyle öğrencilerimiz bu standımızda öğrencilerimiz halkımıza davet ve bilgilendirmelerde bulundular. ‘Sonu sağlıksa eğer, yürümeye değer’ sloganı ile yaptığımız yürüyüş etkinliğiyle Dünya Sağlık Haftası programlarımızı tamamladık. 3 gün boyunca devam eden etkinliklerimizde bize destek veren diğer kurumlara ve bize bu imkanı sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Umarım ilçe halkı için de faydalı olmuştur” ifadelerine yer verdi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler