23 Nisan 2024, Salı

Mesai arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürdüler

31 Ekim 2022, Pazartesi 12:28

     


Çine’de mesai arkadaşı olarak çalışan Sinem Özdemir ile Ahmet Turan, bir ömür hayat arkadaşlığına ‘Evet’ dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine’de hizmet veren Şakir Deniz’e ait Veterinerlik Kliniği’nde çalışan Veteriner Hekim Yardımcısı Ahmet Turan ile Büro Personeli Sinem Özdemir, düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

Çine Belediyesi’nden emekli Yalçın Özdemir ile ev hanımı Şengül Özdemir çiftinin kızları Sinem ve Saraçlar Mahallesi’nde çiftçilik yapan Ali Osman Turan ve merhume Sevim Turan’ın oğulları Ahmet Turan için, Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda 2 gün boyunca düğün tertip edildi.

29 Ekim Cumartesi günü düzenlenen kına gecesinde Sinem ve Ahmet çifti, davetlilere Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı. Genç çift, arkadaşlarının ellerindeki Türk Bayrakları ve Plevne Marşı ile sahneye çıktı. İlk danslarının ardından Sinem ve Ahmet çifti ve davetliler, Armoni Müzik Solist Cihan Gültekin eşliğinde gece boyu eğlendi. Pazar günü de davetlilere gün boyu ikramlarda bulunulurken, akşamına da balo yapıldı. Nikah merasiminin yapıldığı anlarda Sinem ve Ahmet çifti, bir ömür mutluluk için ‘Evet’ dedi. Çiftin nikah şahitliklerini AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve çiftin patronu Şakir Deniz’in eşi Zehra Deniz ile Ceylan Kesgin ve Semra Alkan yaptı. Nikah şahitleri ve davetliler, Sinem ve Ahmet Turan çiftine bir ömür mutluluklar diledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler