19 Nisan 2024, Cuma

Yıkılmaz ve Kocabıyık ailelerinin mutlu günü

24 Eylül 2021, Cuma 10:20

     


Çineli Yıkılmaz Ailesi’nin oğulları İlyas Yıkılmaz ile Kocabıyık Ailesi’nin kızları Sibel Kocabıyık, düzenlenen düğün organizasyonu ile dünya evine girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Kurucu üyelerinden ve Çine Birlik şoförlerinden Nejdet Yıkılmaz ve ev hanımı Tülay Yıkılmaz çiftinin askeriye personeli oğulları İlyas ile Çine Sarıoğlu Mahallesi’nden emekli Muammer ve Ayşegül Kocabıyık çiftinin İstanbul’da bir firmada Gıda Mühendisi olarak çalışan kızları Sibel, düzenlenen iki günlük düğün organizasyonun ardından hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftler için düzenlenen düğün merasimin birinci günü akşamı Sarıoğlu Mahallesi’nde kına gecesi düzenlendi. İkinci günü akşamı Çine Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen balo gecesinde, genç çift ile davetliler gönüllerince eğlendi. Yıkılmaz Ailesi’nin bu mutlu güne ortak olanlar arasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve yönetimi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ile Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Çine Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ile Akçaova Esnaf Kefalet Başkanı Nail Uzuni, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Örter, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Can, Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, uzun yıllardır Çine Birlik şoförlüğü yapan Nejdet Yıkılmaz’ın meslektaşları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Tamamlanan düğün organizasyonu sonrası Sibel ve İlyas çiftinin balayı için önce Fethiye’ye daha sonra da Antalya’ya gittikleri ifade edildi. Çocukları için düzenlenen düğün merasimine katılan ve çelenk ve çiçek gönderen tüm dostlarını teşekkür eden Nejdet Yıkılmaz, çocuklarına ömür boyu mutluluklar diledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler