25 Nisan 2024, Perşembe

Sarı yeşil mutluluk

18 Şubat 2015, Çarşamba 11:44

     


Çine Madranspor Taraftar Grubu Sarı Zeybekler'in amigosu Çapan Şahin ile Bircan Öter Simge Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Teknisyen personeli Cemile Efe, evliliğe giden yolda ilk adımlarını attı.

 

Cumhuriyet Mahallesi Bahçeli Evler Sitesi'nde yaşayan marangoz Mustafa Efe ve Zühre Efe'nin kızı Cemile Efe ile Şevketiye Mahallesi'nde ikamet eden Maliye personeli Fikret Şahin ve emekli kuaför Fatma Şahin'in oğlu Vs Outlet mağazasında müşteri temsilcisi , Çine Madranspor Taraftar Grubu Sarı Zeybekler'in amigosu Çapan Şahin, nişanlandı.

Nişan töreni, Asya Pastanesi'nde gerçekeştirildi. Genç çiftin nişan yüzüklerini, İngilizce öğretmeni İlhan Arslan taktı. Efe ve Şahin ailelerinin akraba, dost ve arkadaşları ile birlikte Sarı Zeybekler Taraftar Grubu üyeleri, çiftin mutluluklarına ortak oldu. Damat adayı Çapan Şahin, Çine Madranspor atkısını boynundan uzun süre çıkarmadığı nişan töreninde, gelin adayı Cemile Efe ile birlikte Çine Madranspor atkısı ile poz vermeyi ihmal etmedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler