19 Nisan 2024, Cuma

Karaoğlan’ın “Sevgi Cenneti’ne” ilk adımı

12 Şubat 2022, Cumartesi 20:04

     


Çine’de Karaoğlan Demir Doğrama Atölyesi’nin işletmecisi Mehmet Ünal ile Sevgi Cennet Sever'in nişan yüzükleri, düzenlenen törenle takıldı.

FOTOĞRAFLARF İÇİN TIKLAYINIZ

Çine Dorumlar Mahallesi’nden Mesut ve Gönül Ünal’ın Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapan oğulları Mehmet Ünal ile Akçaova Orman İşletme Şefliği Mutemedi Kemal Sever ve merhum Habibe Sever’in kızları Sevgi Cennet Sever için nişan töreni tertiplendi.

“NEREDE KARŞILIKLI SEVGİ VE SAYGI VARSA, ORADA İTAAT VE İTİMAT VARDIR”

Çine Kent Kafe’de gerçekleşen nişan törenine, Sever ve Ünal ailelerinin akrabaları ve genç çiftin arkadaşları katıldı. Salona gelen Sevgi Cennet Sever ile Mehmet Ünal kısa bir dans seremonisi gerçekleştirdi. Daha sonra da yüzük takma merasimine geçildi. Çine İlçe Müftülüğü görevlilerinden Ercan Yasak’ın gerçekleştirdiği duanın ardından Sevgi Cennet Sever’in kardeşi Efecan Sever çiftlerin yüzüklerini takması için sahneye davet edildi. Efecan Sever, “Bu güzel günümüze teşriflerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ile yüzüklerimizi takmak istiyorum. ‘Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itaat ve itimat vardır. İtaat ve itimadın olduğu yerde disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde de başarı vardır’. Umarım bu yüzükler ile birbirlerine sevgi ve saygılı bir hayata başlangıç yaparak, ömürlerinde de başarılı bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerinin ardından ablası Sevgi Cennet ile Mehmet Ünal’ın nişan yüzüklerini taktı.

Hazırlanan pastayı kesen Sevgi Cennet Sever ile Mehmet Ünal, davetlilerle birlikte anı ölümsüzleştirdi. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Genç çiftlerin düğün törenlerinin ise, bu yıl içerisinde yapılması planlandığı belirtildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler