16 Nisan 2024, Salı

Efeler Lions eşliğinde Çineli kadınlar yeni yılı erken kutladı

9 Aralık 2021, Perşembe 15:52

     


Aydın Efeler Lions Kulübü tarafından düzenlenen ‘Yeni Yıla Merhaba’ etkinliğine, Çineli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye katılan yaklaşık 300 kadın, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ile yönetimi tarafından Köfteci Enişte’de yemekli ve müzikli bir göce organize edildi. Gecede Grup Tafana ve Solist Vildan eşliğinde eğlenen kadınlar, uzun süredir bir araya gelemediklerini ve bu eğlencelere hasret kaldıklarını ifade etti.

“HEM MORAL OLMASINI HEM DE DAYANMIŞMAYI SAĞLAMAYI AMAÇLADIK”

Davetliler ile yakından ilgilenen Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bundan sonra etkinliklere devam edeceğini belirtti. Kulüp Başkanı Fatma Sever, “Aydın Efeler Lions olarak düzenlediğimiz ‘Yeni Yıla Merhaba’ gecemize Çineli kadınlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız Kovid-19 pandemisi nedeniyle bir araya gelememiş olan Çineli kadınlarımız ile bizlere moral olması ve dayanışmayı sağlamaktır. Efeler Lions olarak diğer amacımız ise, 5 ana projemizden olan göz sağlığını koruma, çocuk kanseriyle ilgili etkin çalışmalar yapmak, ayrıca 4 üniversite öğrencimize burs vermeye devam etmek olacak. Efeler Lions Kulübü olarak etkinliklerimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Geceye katılan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek aynı zamanda hasret giderdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler