26 Nisan 2024, Cuma

Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nden Çine’de konser

8 Haziran 2022, Çarşamba 17:42

     


Çine Evciler İlkokulu’nun ‘Mezun Oluyorum’ etkinliğine, Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri verdiği konser ile renk kattı.

Evciler İlkokulu Okul Aile birliği ve okul idaresi tarafından 4/A sınıfı için ‘Mezun Oluyorum’ etkinliği gerçekleştirildi. Okul Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Osman Girgin ile Bölüm Başkanı Hakan Ceylan ve öğrencileri, Aydın Fen Lisesi Müdürü Uğur Güleç, Çine Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Uğurlu, Evciler İlkokulu Müdürü Ömer Akdeniz, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Gecede, Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, "Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çok Sesli Koro Konseri" konseri verdi. Konser, katılımcıların büyük beğenisini topladı. Okul Müdürü Ömer Akdeniz, “Okulumuz 4/A sınıfının mezuniyet gecesine katkı sunup, aynı zamanda okullarının tanıtımını yapan Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Osman Girgin ile Bölüm Başkanı Hakan Ceylan ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran misafirlerimize ve desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Onur Atkan'a çok teşekkür ederiz” dedi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler