25 Nisan 2024, Perşembe

Çine halkının korosu olacak

5 Nisan 2018, Perşembe 16:29

     


Çine Belediyesi Türk Halk Müzik Korosu kurmak için çalışmalarına başladı. Türkülere gönül veren her vatandaş koroya davet ediliyor.

 

Çine Belediyesi Türk Halk Müzik Korusu kurmak için çalışmalarına başladı. Çine Namık Kemal Ortaokulu müzik öğretmenleri Cafer Cem Gülsever ve Doğuş Can Topal önderliğinde kurulacak olan Türk Halk Müziği korosuna katılmak isteyen kadın erkek ayrımı olmaksızın her vatandaş 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Çine Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan koro çalışmasına davet edildi. Müzik öğretmeni Cafer Cem Gülsever, vatandaşların bilgi almak için Çine Belediyesi'ne danışabileceklerini belirtirken, "Türk Halk Müziğine gönül veren herkesi koromuzda görmek bizleri çok mutlu edecektir. Çalışmalarımıza başlayacak ve bir koro oluşturacağız. Ardından da vereceğimiz konserler ile Çinelilere türkülü, güzel ve keyifli dakikalar yaşatacağız" dedi.

 

BAŞKAN DİNÇER HALKI KOROYA DAVET EDİYOR

Çine'de sosyal faaliyetleri artırmak adına çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmalardan bir tanesinin ise Türk Halk Müziği Korosu olduğunu ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, halktan oluşan ancak profesyonel bir koro oluşturacaklarını belirtirken, türkülere gönül veren koroda yer almak isteyen vatandaşları koroya dahil olmaya davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler