28 Mart 2024, Perşembe

Ozan: Alinda projesi hazır

2 Nisan 2018, Pazartesi 17:03

     


Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Alinda Antik Kentinin Kültür Turizmine kazandırılması için Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Kültür Turizminin Geliştirilmesi mali destek programı kapsamında bir proje hazırlattı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Alinda Antik kentindeki öğelerin açığa çıkarılması, korunması, sergilenmesi, çevre düzenlemeleri, aydınlatılması, tanıtım tabelalarının konuşlandırılması ve ilçenin çekiciliğinin artırılması kapsamında Karpuzlu Belediyesi tarafından hazırlanan “Kraliçe Adanın Şehri Alinda Sizleri Bekliyor” adlı proje taahhütnamesi Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’ na teslim edilmek üzere Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan tarafından imzalandı.

 

Başkan Ozan’ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kültür Turizmi ile ilçemizi tanıtmak, bölge insanlarımızın kaynaşmasının önemini vurgulayarak, Alinda antik kentimizdeki yapıların turizm açısından ilçemize önemli katkı sağlayacağını ve böyle projeleri en iyi şekilde değerlendirilerek, Alinda Antik kentimiz ile ilgili tanıtımlara ağırlıklı olarak projelerin yapılmakta olduğunu ve projelerin tüm hızıyla devam edeceğiz. İlçemizi Turizme kazandıracağız.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler