2 Mayıs 2024, Perşembe

CHP ÇİNE'DE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

31 Aralık 2020, Perşembe 21:43

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine'de yakın zamanda babalarını kaybetmiş çocuklara yılbaşı ziyaretinde bulunarak sürpriz hediyeler ile yüzlerini güldürdü.

CHP Çine İlçe Başkanlığı yılbaşı öncesi yakın zamanda babalarını kaybetmiş çocuklar için sürprizler hazırladı. CHP Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur birlikte yakın zamanda babalarını kaybetmiş çocukları ziyaret ederek mutlu yıllar diledi. Çocuklara sürpriz yılbaşı hediyeleri ile sevindirilirken ayrıca ailelere gıda yardımı da yapıldı.

Tek beklentilerinin, minik kalplerin yüzlerindeki mutlu gülücükleri görmek olduğunu belirten CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, "2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da yanlarında olmaya devam edeceğiz. CHP Çine İlçe Örgütü olarak gönül rahatlığıyla şunu söylüyoruz. Yalniz değilsiniz biz varız." şeklinde konuştu.

CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur ise, "Bu zor pandemi sürecinde geleceğimiz olan çocuklarımızı azda olsa mutlu edebildiysek abilerimizin ablalarımızın ihtiyacını hafifletebildiysek ne mutlu bize. Biz CHP Çine Gençlik Kolları olarak her zaman Çinemizin ,halkımızın elimizden geldiğince yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni yılınızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğimle, yeni yılınız kutlu olsun" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler