• 31 Ağustos 2023, Perşembe 14:42

Başkan Oluç güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde mevcut başkan Kazım Oluç güven tazelerken, yeni yönetim tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine Olağan İlçe Kongresi, Şehler Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Kazım Oluç güven tazeledi. Kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin Divan Başkanlığını Burak Pehlivan, Başkan Yardımcılığını Haluk Alıcık, Katip Üyeliğini Mehmet Uysal, Salih Gökbel ve Hüseyin Hanay yaptı.

Faaliyet raporunun ve gelir gider tablosunun okunmasının ardından konuşma yapan Başkan Kazım Oluç, eski yönetime teşekkür ederek, yerel seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatarak yeni yönetimle birlikte çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Oluç, “Önümüzde yerel seçim var. Çine’mizde ve Aydın’da Cumhur İttifakını kazandırmak için yeniden arkadaşlarımızla göreve talibiz. İnşallah 31 Mart akşamı zafer bizim olacak. Cumhur İttifakının karşısında kimler olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır. FETÖ, HDP, kandil, Türk düşmanları toplanmış hep birlikte Cumhur İttifakını kaybettirmeye çalıştırmaktadır. Bu durum karşısında ülkesini seven herkesin birlik olması ve üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Türk Milletin son kalesi MHP’dir. Bu nedenle ülkesini seven herkesi MHP’ye bekliyoruz” dedi.

ALICIK, RECEP TANER’E SESLENDİ

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, kainat var olduğu sürece Milliyetçi Hareket Partisi’nin var olacağını söyleyerek, eski MHP’li Taner’e seslendi. Alıcık, “Recep Taner’e buradan sesleniyorum. Bu partiden 1 dönem milletvekili oldun, 1 dönem il başkanı oldun. Bütün sıfatlarını bu partiden aldın. Gittin İYİ Partiye Genel Başkanımıza laf söylüyorsunuz. Allah için siz bu memlekette neden hainlerle birlikte oluyorsunuz? Genel Başkanımızı kimse samimiyetsizlikle suçlayamaz. Cumhur ittifakının kıblesi belli” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM TANITILDI

Kongrede yapılan seçimde Kazım Oluç başkanlığındaki MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu asil üyeler Zübeyir Özdemir, Selami Özdemir, Rafet Şahin, Enver Akar, Bilal Eraslan, Hüseyin Özaydın, İbrahim Yıldırım, Recep Akgül, Ramazan Taşkın, Mehmet Can, Münir Güleş, Ali Rıza Candan, İsmail Çelik ve Namık Yüksel.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; İlker Akcan, Hayati Yıldız, Salim Erdoğan, Muharrem Erdem, Mehmet Orhan, Mehmet Kuruman, Cazim Akalın, Ertuğrul Atçı, Nurettin Cucu, Enis Dağhan, Bekir Taşer, Mesut Ünal, Aziz Şeker, Ferdi Softaoğlu.

İl Delegeleri; Salih Gökbel, Kazım Oluç, Ali Erdem, Enver Akar, Gülseren Akar, Salim Erdoğan, Selami Özdemir, Enis Dağhan, Yakup Kandemir, Hüseyin Özaydın, Mehmet Kuruman, Mehmet Orhan, Nurettin Cucu, Tahsin Aydoğdu, Zübeyir Özdemir, Azem Özcan, Aziz Şeker, Birgül Boz, Nihal Bilgiç Münir Güleş, İbrahim Yıldırım, Namık Yüksel, Recep Akgül,

Yedek üyeler ise Ertuğrul Atçı, Bayram Kaya, Mehmet Duran, İsmail Çiner isimlerinden oluştu.

Kongreye, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sert, muhtarlar ve partililer katıldı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.