29 Mart 2024, Cuma

Köfteci Kasap Bülent ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

31 Mayıs 2023, Çarşamba 15:40
Son güncelleme: 31 Mayıs 2023, Çarşamba 15:43

     


Ünlülerin uğrak yeri haline gelen Köfteci Kasap Bülent’in Yeri isimli işyeri, ünlüleri ağırlamayı devam ediyor.

Çine Dorumlar Mahallesi Aydın-Muğla Karayolu kenarında hizmet veren Köfteci Kasap Bülent’in Yeri, adeta ünlülerin uğrak mekanı haline geldi. Yaz sezonun başlamasıyla birlikte, Güney Sahillerine giden ünlüler, Köfteci Kasap Bülent’in Yeri’ne uğramadan geçmiyor.

Çok sayıda dizide rol alan ve son olarak Mahkum isimli dizide Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut'u canlandıran Onur Tuna, mola verdiği Köfteci Kasap Bülent’in Yeri’nde Çine Köftesi yedi. Çine Köftesi’nin duayenlerinden olan Bülent Salcı, “Yerli ve yabancı turistlerimizin yanı sıra, ünlü isimlerimizi de en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz. Kendilerine meşhur Çine Köftemiz başta olmak üzere yöresel ürünlerimizi tattırıyoruz” dedi.

ONUR TUNA KİMDİR?

Ünlü oyuncu Onur Tuna, 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı. Devamında Cesur Yürek dizisi, Ağır Romantik filmi, Yadel Uzun'un sanatsal kısa filmi ‘Kir’ ve Yasak Elma da Alihan karakteri, 2019'dan 2021'e kadarda Mucize Doktor dizisinde de Ferman Eryiğit karakteriyle yer aldı. 14 Aralık 2021 itibarıyla Mahkum adlı dizide, Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut'u canlandırdı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler