5 Mayıs 2024, Pazar

ÇİNELİ AK KADINLAR ÇOCUKLAR İÇİN ÖRÜYOR

30 Aralık 2020, Çarşamba 13:04

     


AK Parti Çine Kadın Kolları Üyesi kadınlar pandemi döneminde evlerinde geçirdikleri vakti boşa harcamadı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Ayşe Tozar öncülüğünde çocuklar için başlatılan bere örme projesine AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde'de destek verdi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Pandemi nedeniyle sosyal faaliyetlerin kısıtlandığı günlerde AK Parti Çine Kadın Kolları Üyesi kadınlar evde geçirdikleri zamanı fırsata çevirdi. AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar'ın öncülüğünde gerçekleştirilen 'Kadın Üretir Emek Verir' projesi ile birlikte kadınlar çocuklar için bere örmeye koyuldu. Projeye AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde'de destek vererek bere örmeye başladı. 

 

BAŞKAN TOZAR: BERELERİ ÇOCUKLARIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, "Sokağa çıkma yasağında evde boş vaktimizi değerlendirmek istedik. Bu anlamda çocuklarımız için bere örmeye karar verdik. Aydın İl Kadın Kolları Başkanımız Duygu Göğde hanım, yönetim kurulu üyeleri ile tüm partili yada parti üyemiz olmasa da bize destek veren kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Evde öreceğimiz bereleri çocuklarımıza hediye edeceğiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler