• 30 Ekim 2020, Cuma 18:41

EN ACI SÜRPRİZ!

Çin'de başlayıp dünyanın kabusu olan koronavirüs, Çine’de yaşayan 43 yaşındaki Habibe Sever’i sevenlerinden ayırdı. Ama sanırız ki hiçbir ölüm bir evlat için bu kadar çok yıkıcı olmamıştı. 24 yaşındaki Sevgi Sever’in bugün doğum günüydü. Kapısı çaldı, çiçekçi bir çiçek getirdi. Üzerinde dün toprağa verdiği annesinin notu vardı: "Doğum günün kutlu olsun güzel kızımız. İyi ki varsın. Ailen"

Çine Evciler Mahallesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Habibe Sever, geçtiğimiz Cumartesi günü nefes almada zorluk ve yüksek ateş şikayeti ile yakınları tarafından hastaneye götürüldü. İddialara göre, ilk olarak koronavirüs testi yapılan kadın tedavi edildikten sonra ilaç verilerek evine gönderildi. Ailenin evi karantina altına alınırken, tedavisinin evde devam edeceği belirtildi. Koronavirüs ile 4 gün savaşan kadın yaşamını yitirdi.

ÖLMEDEN ÖNCE KIZINA ÇİÇEK SİPARİŞİ VERMİŞ

Çine'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Habibe Sever'in ölmeden önce kızı Sevgi Cennet Sever'in doğum günü için çiçek siparişi verdiği ortaya çıktı. 24. yaş gününden bir gün önce annesini kaybeden Sevgi Cennet Sever'e, annesi tarafından gönderilen doğum günü çiçeği ulaştırıldı. Annesinin acısını yüreğinde hisseden genç kız, gözyaşlarına boğuldu. Hayatını kaybeden annenin kızı için göndermiş olduğu çiçeğin üzerinde ise, "Doğum günün kutlu olsun güzel kızımız. iyi ki varsın. Ailen" notu yer aldı.

"BU OLAY BİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

Mert Çiçekçilik sahibi Mert Salgar, "Hayatını kaybeden Habibe Sever telefon ile bizi arayarak kızının doğum günü nedeniyle çiçek siparişi verdi. Kızının doğum gününden bir gün önce vefat eden Habibe ablanın ölüm haberi bizleri de çok üzdü. Habibe ablanın bize vermiş olduğu görevi yerine getirdik. Özel bir şekilde hazırladığımız çiçeği kızına doğum gününde teslim ettik. Bu olay bizi çok etkiledi" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.