4 Mayıs 2024, Cumartesi

Çineliler güvenli geçit istiyor

30 Eylül 2019, Pazartesi 19:01

     


Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve muhtarlar Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki çiftçiler tarafından sıkça kullanılan alt geçitlerin kış aylarında geçit vermemesi üzerine sorunu giderilmesi için Karayolları yetkililerine iletti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki Kuruköy ve Yağcılar Mahallesindeki alt geçitlerin ve ayrıca Eskiçine ile Evciler Mahallesindeki menfezlerin kış aylarında yağan yağmurlar ile göle döndüğünü ve çiftçilere geçit vermediğini belirtti. Kış aylarında dere sularına yatak olan alt geçitlerin giriş ve çıkışlarının bozulduğunu ve bu alt geçitlere asfalt dökülerek su göllenmesinin önüne geçilmesi gerektiğini belirten Başkan Eşiyok, Çine Muhtarlar Deneği Başkanı Hüseyin Kılcı, Yağcılar Mahalle Muhtarı Davut Kaya ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Kahraman ile birlikte İzmir' deki Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne ziyaret etti. Başkan Eşiyok konuyu Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerine ilettiklerini ve alt geçitlerin çiftçi ve yayalar için daha kullanışlı hale getirilmesi için çalışma başlatılmasını istediklerini aktardı.

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, "27.09.2019 tarihinde saat.10.30'da Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettik, taleplerimizi dosya halinde ilettik. Taleplerimiz Müdürlük tarafından olumlu karşılandı ve Bölge Müdürü Yakup Dost yetkili personele sonunun çözümüyle ilgili incelemelerde bulunması için talimat verdi. Bizi ağırlayan Bölge Müdürümüz Yakup Dost'a ve ziyaretimizin gerçekleşmesini sağlayan Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a teşekkür ederiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler