• 30 Ağustos 2023, Çarşamba 10:46

Çine'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Çine’de düzenlenen törenle kutlandı. Çine protokolü ve vatandaşlarının katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak, şiirler okundu.

Çine’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Çine Hükümet Konağı Meydanı’nda düzenlenen törene Çine protokolü ve vatandaşlar katıldı. Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çine Askerlik Şubesi Daire Başkan Vekili P. Astsubay Başçavuş Soner Yılancı yaptı. Soner Yılancı yaptığı konuşmada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tarihi öneminden bahsetti. Yılancı, eşine az rastlanan bir zafer kazanıldığını belirterek, “Başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, dava arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhları şad olsun” dedi

Konuşmanın ardından, Çine Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri 30 Ağustos ile ilgili şiirlerini seslendirdi. Okunan şiirlerin ardından tören sona erdi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.